Noile Radare Mph Bee Iii
QUOTE (cix @ Feb 19 2010, 05:06 PM) Pai in articolul ala de mai sus exact asta spuneau ca politistii pot folosi informatiile din pop mode ca sa te amendaze (nu e legal, dar o pot face), iar daca fac asta si in america nu ma indoiesc ca o sa o faca si in romania.
Daca nu este legal se rezolva la tribunal ... in state au inceput sa fie mai putine state care accepta pop ca proba din cate stiu eu..oricum e cam irelevant pana nu ii vedem pe "ai nostri" in actiune
Daca nu este legal se rezolva la tribunal ... in state au inceput sa fie mai putine state care accepta pop ca proba din cate stiu eu..oricum e cam irelevant pana nu ii vedem pe "ai nostri" in actiune
Am vazut astazi cu ochii mei unul din Loganurile Break incriminate.
Era ''la premiere'' in Predeal,la fostul borcan de militie,avea un castigator.
Girofaruri model nou si aparatul radar tot model nou.
Detectorul nu a zis nimic,cred ca avea radarul oprit.Toata lumea dadea prin statie ''aveti grija la predeal,logan de ala nou cu radar'',deci a cam aflat lumea deja.
Era ''la premiere'' in Predeal,la fostul borcan de militie,avea un castigator.
Girofaruri model nou si aparatul radar tot model nou.
Detectorul nu a zis nimic,cred ca avea radarul oprit.Toata lumea dadea prin statie ''aveti grija la predeal,logan de ala nou cu radar'',deci a cam aflat lumea deja.
Dimineata am prins la TV pe un post local o prezentare a masinilor echipate cu noile radare pe care le-a primit politia din Braila. 5 bucati. Toate sunt Logan MCV albe, cu girofaruri noi si cu numere de inmatriculare B18Xxx . Spuneau ca nu pot fi semnalate de detectoarele de radar deoarece nu folosesc unde radio.
Despre cele din Galati nu am auzit nimic.
Despre cele din Galati nu am auzit nimic.
Dupa cum s-a vazut si mai sus, acele radare pot fi semnalate de detectoarele de radar, insa la stiri ar spune orice ca sa para stirea mai picanta. Intr-adevar au tot felul de sisteme "anti-detector"dar pana la a spune ca nu pot fi detectate e mult. Iar ca sa nu foloseasca unde radio ar insemna sa fie laser (care poate fi detectat) sau sa aiba senzori in asfalt, insa nu e cazul aici.
BRAEKING NEWS :
TOATE au nr de genul B 18 Zxx, in Bucuresti sunt 7, iar radarul este pozitionat pe pafun, sub/peste/langa girofar.
Treaba cu nr e sigura, restul sunt chestii auzite.
Am vazut dimineata 2, unul pe curbe la Uniri(la fantani) iar unul statea in capat la fantani, in parcare la constitutiei, orientat cu fata spre cei ce vin dinspre Unirii spre Constitutiei. Probabil le testa\u, pentru ca afara era ceata.
La cat mai putine amenzi !
TOATE au nr de genul B 18 Zxx, in Bucuresti sunt 7, iar radarul este pozitionat pe pafun, sub/peste/langa girofar.
Treaba cu nr e sigura, restul sunt chestii auzite.
Am vazut dimineata 2, unul pe curbe la Uniri(la fantani) iar unul statea in capat la fantani, in parcare la constitutiei, orientat cu fata spre cei ce vin dinspre Unirii spre Constitutiei. Probabil le testa\u, pentru ca afara era ceata.
La cat mai putine amenzi !
Daca ajungi sa vezi numarul de inmatriculare sigur e prea tarziu sa mai faci ceva.
Dupa ce am mai studiat zilele astea pe net,se pare ca :
-sigur emit in banda K,cel putin la noi in tara asa au fost omologate de BRML,asa ca cei care nu au KA si KU pe detectoare pot sta linistiti.
-cei care s-au intalnit cu ele nu le-a ''zis'' nimic detectorul sau le-a aparut direct modul POP,insa de la 400-1000 metri,ramane de vazut performanta camerei video,la ce distanta distinge numarul clar.
-in luna februarie au fost in teste de scolarizare,nimeni nu reclama vreo amenda incasata pana acum de la ele.Din martie ar iesi cu ele serios la treaba.
Drumuri bune si fara probleme tuturor !
Dupa ce am mai studiat zilele astea pe net,se pare ca :
-sigur emit in banda K,cel putin la noi in tara asa au fost omologate de BRML,asa ca cei care nu au KA si KU pe detectoare pot sta linistiti.
-cei care s-au intalnit cu ele nu le-a ''zis'' nimic detectorul sau le-a aparut direct modul POP,insa de la 400-1000 metri,ramane de vazut performanta camerei video,la ce distanta distinge numarul clar.
-in luna februarie au fost in teste de scolarizare,nimeni nu reclama vreo amenda incasata pana acum de la ele.Din martie ar iesi cu ele serios la treaba.
Drumuri bune si fara probleme tuturor !
M-au prins si pe mine azi (ieri, de fapt) la 23:30 in Bucuresti, pe Virtutii. Au fost baieti destepti, ca s-au bagat in benzinarie, iar eu am ignorat detectorul in zona aia. Cica aveam 101 . Politaiul mi-a zis ca-mi recomanda sa fac contestatie, ca sigur castig la viteza asta. Erau multi, vreo 3-4 masini de politie si trageau pe dreapta intr-o veselie. Deci aveti grija!
Aveti ceva sfaturi pt contestatie? E prima data cand iau amenda pt viteza.
Aveti ceva sfaturi pt contestatie? E prima data cand iau amenda pt viteza.
La un mic search gasesti topicirile astea unde mai afli cate ceva despre contestatii:
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=2845
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=914
Imi pare rau pentru permis si e mai nasol sa ti-l ia la 101km/h. Iti doresc succes.
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=2845
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=914
Imi pare rau pentru permis si e mai nasol sa ti-l ia la 101km/h. Iti doresc succes.