MITSUBISHI L200
QUOTE (allyy)... sa va pun si eu citeva poze cu L200 al meu...
Daca ai probleme cu uploadul pozelor, trimite-le te rog pe mail la andrei@mitsu.ro si le urc eu.
Daca ai probleme cu uploadul pozelor, trimite-le te rog pe mail la andrei@mitsu.ro si le urc eu.
- cristian_sen
- EVO I
mai mic decat ai crede,mai ales daca se merge legal,undeva la 7 la drum si 10 urban[/quote]
Am fost cu "namila" la drum lung in afara si am scos consum mediu de 9.0. Asta pentru ca am tras cu ea pe autostrada si la 155 km/h. Pina am mers normal cu 110-120, consumul era de 7.2.
Bine ai venit Cristian-sen!
Am fost cu "namila" la drum lung in afara si am scos consum mediu de 9.0. Asta pentru ca am tras cu ea pe autostrada si la 155 km/h. Pina am mers normal cu 110-120, consumul era de 7.2.
Bine ai venit Cristian-sen!
Salutare tuturor. De ceva timp mi se pare ca nu imi trage motorul asa cum cred eu ca ar trebui, consuma si cam mult... 11% ( drum lung 95% si oras 5% la 90-110km/ora) iar motorul nu trece de 3100 ture, iar viteza maxima de 120km/ora. As vrea sa merg la un service Mitsubishi sau unul care sa aiba aparatura pentru Mitsu pentru o diagnoza la motor si la ABS. Va rog, ce service imi recomandati in jurul Ploiestiului... Bucuresti, chiar si Brasov? Aveti idee cat poate costa o astfel de diagnoza? Si inca ceva. Am inteles de undeva de mai sus ca acum sunt omologate ca autoturisme. Al meu este trecut ca automobil mixt. Intreb pentru ca am platit rovigneta si m-au incadrat la autoutilitara de pana in 3500 kg, la 97 de euro, deci aprox. 360 RON. A platit cineva la fel?
e cam mare diferenta de la 28 de euro la 97 
QUOTE (spartan)Salutare tuturor. De ceva timp mi se pare ca nu imi trage motorul asa cum cred eu ca ar trebui, consuma si cam mult... 11% ( drum lung 95% si oras 5% la 90-110km/ora) iar motorul nu trece de 3100 ture, iar viteza maxima de 120km/ora. As vrea sa merg la un service Mitsubishi sau unul care sa aiba aparatura pentru Mitsu pentru o diagnoza la motor si la ABS. Va rog, ce service imi recomandati in jurul Ploiestiului... Bucuresti, chiar si Brasov? Aveti idee cat poate costa o astfel de diagnoza? Si inca ceva. Am inteles de undeva de mai sus ca acum sunt omologate ca autoturisme. Al meu este trecut ca automobil mixt. Intreb pentru ca am platit rovigneta si m-au incadrat la autoutilitara de pana in 3500 kg, la 97 de euro, deci aprox. 360 RON. A platit cineva la fel?
e cam mare diferenta de la 28 de euro la 97 
Vezi ca service Mitsu este la Ploiesti, chiar vis-a-vis de intrarea la Bucov.
Vezi ca service Mitsu este la Ploiesti, chiar vis-a-vis de intrarea la Bucov.