Probleme Bluetooth
QUOTE (sobolanu' @ Feb 8 2010, 11:22 PM) Apelare vocala folosind numerele memorate in memoria masinii. Daca imi aduc bine aminte acum, aceasta suporta vreo 20 de numere. Pentru cele uzuale cred ca sunt suficiente. Foloseste comanda vocala sau apeleaza formand numarul pe display.
ma gandeam ca despre asta e vb ... eu parca stiam de 30 de numere...eu o sa trebuiasca sa folosesc comada vocala am echiparea invite
mc inca odata
ma gandeam ca despre asta e vb ... eu parca stiam de 30 de numere...eu o sa trebuiasca sa folosesc comada vocala am echiparea invite
mc inca odata
- evocris2006
- EVO I
Scuze pt. intrebarea tampita, dar esti sigur ca ai bluetooth?
Pe un forum SUA am citit de cineva cu aceleasi simptome (degeaba apasa tasta de vorbire, nu se intampla nimic). Treaba era ca avea si o eticheta pe geam cu "wired for bluetooth", adica avea butoanele pe volan si cablurile de legatura, dar lipsea modulul bluetooth pe care trebuia sa-l cumpere separat...
Pe un forum SUA am citit de cineva cu aceleasi simptome (degeaba apasa tasta de vorbire, nu se intampla nimic). Treaba era ca avea si o eticheta pe geam cu "wired for bluetooth", adica avea butoanele pe volan si cablurile de legatura, dar lipsea modulul bluetooth pe care trebuia sa-l cumpere separat...
@evocris2006: vad ca esti din craiova, eventual ne putem intalni sa vezi dc e vreo diferenta intre cele 2 bluetooth si poti sa te duci peste ei in service sa le zici cateva !
@grg: aceeasi pauza o am si eu, am incercat cu un motorola V360, un sony ericson t303 si acum cu un nokia 5800 si e la fel ...
@grg: aceeasi pauza o am si eu, am incercat cu un motorola V360, un sony ericson t303 si acum cu un nokia 5800 si e la fel ...