Cum po?i face o asemenea afirma?ie c?nd ma?ina asta e pia?? de doar 2 luni iar nici unul din posesorii acestui model prezen?i ?i activi pe forum nu se pl?ng de fiabilitatea lui??
Totu?i trebuie s? spun c? sunt dezam?git de feed-back-ul oferit de posesorii de "New" Lancer... ?i eu sunt pus ?n fa?a unei alegeri dar sunt 90% convins c? voi alege Lancer. Va trebui totu?i s? v?d cum se comport? motorizarea de 1.8 ?nainte de a lua o decizie definitiv?.
Aici te cam contrazici
Nu stiu daca are o relevanta asa mare faptul ca am carnetul de doar 4 luni, am condus deja 4 tipuri de masini, plus ca tata a avut de-a lungul timpului 10 masini, de pe continente diferite, printre care si aceea pe care o ai tu la semnatura si m-a impresionat mult mai tare decat test-drive-u lancerului
1. Da, m-am exprimat pu?in gre?it dar ai ?n?eles ideea.
2. Nu am pus la ?ndoial? cuno?tin?ele tat?lui t?u dar chiar nu cred c? e?ti ?n m?sur? s?-mi explici mie despre mitul care este fiabilitatea produselor Mitsubishi.
QUOTE (Aky_1121)Tocmai am vb cu cineva care si-a luat lancer pe 8 ani
Leasing pe 8 ani ?? wow...
QUOTE (2dor)Deci chestia cu "intra greu in viteza a intaia" e spun eu o vraja mare. De ce? Pai si a mea intra greu pana in 2000 km, iar acum e ok. E masina noua fratilor ce vreti?
A?a m? g?ndeam ?i eu.... rodajul...