Noile Radare Mph Bee Iii

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Dum Feb 14, 2010 11:39 pm

QUOTE (Hyp @ Feb 13 2010, 10:04 PM) dupa ce l-ai recunoscut ? simptome? )

Logan MCV cu noile girofaruri + radar pe bord..era in afara localitatii, probabil mergea sa-i faca proba

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Lun Feb 15, 2010 3:41 pm

biku,momentan nu am cum s pun link-ul c's izolat printr-un sat de munte la mama dracu' i scriu de pe tel.In orice caz,era un forum al poliiei romne.Eu pna am ajuns aici,vreo 400 km,n'am vzut niciun radar din asta nou.

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Feb 15, 2010 4:00 pm

Cred ca asta e forumul la care se refera radurin
http://www.politisti.ro/topic/3-politia ... st__0&#top

Am dat si peste un pdf (vezi mai jos link) in care spune ca radarul ar emite in banda Ka (33.8GHz + 100 MHz - Ka-band)
http://www.mphindustries.com/pdfs/Bee%20III.pdf

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Lun Feb 15, 2010 4:04 pm

Cine isi risca libertatea sa faca un topic "Bancuri cu polititsti" pe politisti.ro?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Feb 15, 2010 4:16 pm

Exact pe acel forum am gasit noutatile cu radar-ul nou.

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Lun Feb 15, 2010 5:18 pm

Ca o chestie ... pentru noapte ( ca prea imi vine sa ma pe ei tinand cont ca iti faci PRAF masina pe DN1 de la gropi )
Am niste emitatoare de infrarosu de mare putere ( folosite candva pe post de tinte pentru diferite chestii ) ...
Cat de mult stau la parnaie daca imi montez unul pe langa numere ?

ca in cazul asta el poate sa faca susu pe ea de camera cu senzor infrarosu ca tot nu imi vede numarul

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Lun Feb 15, 2010 6:52 pm

dragii mei tovarasi de suferinta ( mai ales aceia care sufera de viteza-adica mai toti) tin sa va aduc la cunostinta ca i adevarat ceea ce se spune, astazi mi am dat examenul la politie pentru micsorarea perioadei de pedeapsa ( se numeste altfel dar am uitat- important e ca l am luat:(...), si in parcare la politia din Focsani erau 6(sase) loganuri noi cu radar pe ele, logan break binenteles:) l am intrebat pe un politai ce s cu ele si mai sa cad din picioare cand a inceput ala sa le laude, carevasazica mai pe romaneste - am belit o.m am uitat de aproape la dracia de pe bord- lucru bun e ca s fixe, adica s montate in fata , lucru romanesc e ca s.... prinse tiganeste de bordul loganurilor de o placa de fier cu 4 holtzsuruburi , la fel ca mobila de acasa ( sa vezi ce frumos or sa tremure dupa ce or lua 2-3 gropite...in alta ordine de idei , camera pare destul de performanta, tunul de infrarosii e ...hmm... foarte impresionant, a disparut insa lentila radar sau cum naiba i zicea....esential e ca se vor inmulti drastic vanzarile de statii CBS..(, oricum daca n ai detector valentine one sau ceva asemanator , si nu vrei sa stai pe dreapta mai mult decat sa conduci , atunci ori te potolesti ori iti cumperi CBS...vom semana cu lanurile de grau pe strazi , care mai de care cu antene mai lungi ...sfatul meu...lasati muzica incet si puneti urechea la statie daca aveti de gand sa mai mergeti cu viteza !!!

P.S. Donkey detaliaza te rog chestia cu infrarosii sunt f f interesat !!!

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Lun Feb 15, 2010 9:36 pm

@donkey: vad ca sunt destul de multi prin service care vin si isi monteaza detector radar insotit de un dispozitiv care mascheaza numarul.maine de dim ma documentez si detaliez.
oricum sistemul costa 1500 euro cu tot cu montaj

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Mar Feb 16, 2010 3:35 pm

Ala e forumul politistilor,confirm.Metal militia,aia cu bancurile pe forumul lor e de nota 10! Orice dispozitive de bruiaj,inclusiv infrarosu se incadreaza la penal,stati cuminti!Aia cu "mascatul" placilor de inmatriculare e frectie,nu pot sa detaliez ca iar scriu de pe telefon.

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Mar Feb 16, 2010 4:55 pm

Detalii multe nu iti pot da ca nu prea am cum .. daca doresti ne intalnim si iti arat.
Sunt niste "becuri" emitatoare de infrarosu ... iar camera mea sony veche ramane "oarba" cand se uita la ceva de genul asta pe nightshot

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”