Intalnire periodica Galati

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Mar Dec 15, 2009 8:25 pm

allexino te'am vazut in seara asta in tiglina ... erai impotmolit in zapada sau n'am vazut eu bine? eram in maxi taxi si nu am reusit sa studiez am vazut doar masina ) (fac ce fac si te tot vad prin oras:)) )

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mar Dec 15, 2009 8:35 pm

Nu am ramas impotmolit. o lasasem asa ca eram pe la magazine si nu am gasit loc de parcare in alta parte.

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Vin Ian 08, 2010 12:39 pm

intalniri ceva?? iar vad ca e vacanta pe forum ) nicio activitate

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Mar Feb 09, 2010 8:32 pm

TREZIREEAAAA!!

am si eu o problema ... si sunt curios daca sunt singurul ... de fiecare data cand merg noaptea primesc cel putin 5-6 flash'uri cu toate ca sunt pe faza de intalnire X(... ce naiba farurile bat normal nu in sus sa ii deranjeze ... sunt reglate la 0 ... flash'uri pentru altceva sigur nu cred ca erau ca noaptea nu se cunoaste masina si nici radare nu erau ) mai pateste cineva ca mine sau ce e in neregula?? ) am zis sa ii intreb pe aia la service la revizia care se apropie ..

PS: activitate ceva prin galati??

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mie Feb 10, 2010 6:39 am

Nu am patit niciodata asa. Din contra. Toata lumea imi spune ca farurile mele bat prea jos. Totusi e bine sa ne mai intalnim si noi din cand in cand, mai schimbam o impresie ceva, pareri...
Ce spuneti de duminica asta sau viitoare?
Voi decideti....
Locul sa fie la Sala Sporturilor in parcare ca e liber si ora pe la 10-11 cred ca e ok...!

Ceva amatori

liviu77
EVO I

Mesaj de liviu77 » Mie Feb 10, 2010 9:14 am

@the master66: desi conduc mult noaptea, nu am avut niciodata probleme cu farurile. Nu strica un control la service cand ii faci revizia.

Referitor la intalnire: hai sa vedem cati amatori sunt, desi e cam racoare afara...

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Mie Feb 10, 2010 7:34 pm

da deci se pare ca eu sunt singurul cu probleme ) m'am uitat si eu la ele nu mi se pare ca ar fi extraordinar de puternice ... dar tot primesc reclamatii in trafic ) si la un moment dat e enervant sa tot dai flash sa se convinga omu ca nu ai intentii sa ii distrugi retina ... recunosc ca am fost odata uituc mergeam cu faza lunga si nu stiam ce vrea omu care venea spre mine ... saracu aproape oprise ,m'a onorat cu un claxon prelung ,cred ca si multe vorbe de duh .. inclusiv sambata cand veneam din constanta ma flash'uit ..claxonat..injurat un ditamai TIR'ul banuiesc tot de la faruri ca nu aveam nicio treaba cu el fiecare pe banda lui...si nu cred ca bat in sus pentru ca se vede frumos in fata masinii daca ar fi fost dereglate se vedea aiurea... posibil de la viteza de ex sa lumineze mai puternic becurile?? (cu toate ca aveam doar 90-100km/h) asa se intampla la stergatoare cu cat ai viteza mai mare se misca mai repede sau asa mi se pare mie

referitor la intalnire: frig mmm...cica vremea e spre incalzire.. si nu ma deranjeaza daca duminica asta sau viitoarea doar sa nu apara ceva neprevazut..

Spiderman
EVO I

Mesaj de Spiderman » Joi Feb 11, 2010 12:46 pm

Si eu sunt dornic de o intalnire dar se se mai incalzesca fratilor

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Vin Feb 12, 2010 5:42 am

Daca spuneti ca e frig hai sa ne vedem la Gradina Publica, in spate la terenul de fotbal. Stam nitel de vorba si dc inghetam intram la un ceai fierbinte la Ambasador.

Samyaza
EVO I

Mesaj de Samyaza » Vin Feb 12, 2010 2:07 pm

Oho, daca e de intalniri ma bag si eu dar intai... sa-mi inmatriculez masina!

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”