Imi iau sau nu Lancer 2008?pls ajutor
Bre pustiule, daca tu intrebi ceva si scrii de ne dor ochii sa intelegem, pai cum vrei sa iti raspundem? Te mai si vaiti ca nimeni nu iti da sfaturi, pai sincer nu am cum din moment ce nu pot sa citesc intrebarile tale. Mai ai si tupeu sa spui ca sa nu citesc, dar sa iti dau sfaturi. Sper candva sa aiba si forumul asta un regulament in care sa scrie ca e interzis scrisul tip Mirc si Messenger, ma unge la suflet pe alt forum cand vine cate unul ca tine si si-o ia de la moderatori. Sincer parerea mea e ca este chestie de bun simt sa scrii romaneste si nu messengericeste.
NU. N-o sa ai aceeasi senzatie cu Lancer 1.5
Si ma-ndoiesc ca ai simti la fel, chiar daca ar fi 1.5T, data fiind greutatea Lancer-ului. Poate cu Colt-ul 1.5T.
Mai pui niste bani si iei Lancer-ul diesel, cu motor VW. Si-o sa te simti EXACT la fel.
Pana una alta totusi, ma alatur majoritatii parerilor.
Daca chiar crezi ca ai nevoie de masina, ia un Colt si freaca-l, ca tine la frecus iar marimea e ... binecuvantare in traficul din Ro.
Pe alta parte inteleg si pozitia ta; ai crescut la volanul multor masini si e posibil sa fii deja un sofer bun. La fel cum e posibil doar sa simti asta, dar sa nu te tina cu orice motor/masina. Si sa remarci atunci cand ai morcovul de-un metru ... ca iarna nu-i ca vara, iar 1.5 aspirat nu-i 2.0 TDiesel.
In rest ... toate dau la fel de bine la femei. Si Lancer-ul si Leon-ul .. si altele.
Eu oricum iti urez mult succes. Sa faci alegerea cea mai corecta si cea mai sigura pentru tine si pentru cei din jur.
Cheers !!! Si ... bun venit pe forum !!! Cam vijelios, dar ... nu-i nimic, in timp se mai toceste elanul !!!
Si ma-ndoiesc ca ai simti la fel, chiar daca ar fi 1.5T, data fiind greutatea Lancer-ului. Poate cu Colt-ul 1.5T.
Mai pui niste bani si iei Lancer-ul diesel, cu motor VW. Si-o sa te simti EXACT la fel.
Pana una alta totusi, ma alatur majoritatii parerilor.
Daca chiar crezi ca ai nevoie de masina, ia un Colt si freaca-l, ca tine la frecus iar marimea e ... binecuvantare in traficul din Ro.
Pe alta parte inteleg si pozitia ta; ai crescut la volanul multor masini si e posibil sa fii deja un sofer bun. La fel cum e posibil doar sa simti asta, dar sa nu te tina cu orice motor/masina. Si sa remarci atunci cand ai morcovul de-un metru ... ca iarna nu-i ca vara, iar 1.5 aspirat nu-i 2.0 TDiesel.
In rest ... toate dau la fel de bine la femei. Si Lancer-ul si Leon-ul .. si altele.
Eu oricum iti urez mult succes. Sa faci alegerea cea mai corecta si cea mai sigura pentru tine si pentru cei din jur.
Cheers !!! Si ... bun venit pe forum !!! Cam vijelios, dar ... nu-i nimic, in timp se mai toceste elanul !!!
QUOTE (Aky_1121)ms mult u chiar ai avut ceva interesant de spus:D totusi o iau sa o tin si nu ma vad intr-un colt pt 4-5 ani + k fara sa jignesc pe cineva nu imi place ...sincer (fara sup) nu as da nici 10k pe asa ceva...ma duc maine dak pot la dealer mitsu sa vad care e perioada de livrare si daca au masina in showroom poate sa fac si un test drive ceva...oricum...nu se pune problema de varianta pe benzina de 140 de cp...pt k nu ar accepta tata..si asa pt un incepator i se pare o masina mare si puternica .Acasa am un tdi vw de 130 cp...si sunt super incantat de demaraj...adik...la 80-100 dak bagi picioru te baga in scaun...fata de altele care abia sesizezi...ce vroiam sa intreb motoru asta de pe lancer are turbo?sau nush cum sa ma exprim...knd ajung de ex la vw sa trec de 3000 intra turbo si te smuceste dintr-o data.... nu stiu cum sa ma exprim perfect...dar am sanse sa intalnesc aceeasi senzatie pe 1,5 la mitsu?ms mult pt urmatoarele raspunsuri
Nu are Mitsu motoare cum vrei tu. Sincer.
Ia ceva de om serios, TDI - Golf-ul V sau Leon-ul ala de care ziceai. Nu glume de masini.
Iar cu Cristi (care ma mir si eu cum suporta sa "se vada" in corcitura aia de Colt) sint sigur ca o sa te intilnesti tu vreodata prin trafic, sa ii explici un pic cum e cu TDI VW de 130 cp cind iti bagi piciorul in el.
Mi-a parut bine, la multi ani si sa ne vedem in curind pe forum-ul VW TDI .
Nu are Mitsu motoare cum vrei tu. Sincer.
Ia ceva de om serios, TDI - Golf-ul V sau Leon-ul ala de care ziceai. Nu glume de masini.
Iar cu Cristi (care ma mir si eu cum suporta sa "se vada" in corcitura aia de Colt) sint sigur ca o sa te intilnesti tu vreodata prin trafic, sa ii explici un pic cum e cu TDI VW de 130 cp cind iti bagi piciorul in el.
QUOTE (ovidiugm)Nu are Mitsu motoare cum vrei tu. Sincer.
Sunt de acord. Cel mai bine ia-ti Golf 5.
Sunt de acord. Cel mai bine ia-ti Golf 5.
Hai sa scriu frumos ca nu inteleg baietii.Incerc maine sa ma duc la showroom in Ploiesti sa vad daca au sau nu masina si daca pot sa fac un test-drive ,eu unu sunt decis pe Lancer de 1,5 dar o sa merg si la celelalte firme sa vad ce-mi ofera in banii astia...Masina iau...nu stiu sigur daca o sa fie sigur Lancer pentru ca ai mei(sursa de finantare:)) ) sunt sceptici cu privire la nipone...Si credeti-ma daca tata a avut Mertz si VW pana acu clar nu il impresionez cu un Mithubishi .... aici ar fi marea problema ,iar daca la test drive nu o sa-i placa tinuta de drum si felul in care se comporta Lanceru chiar nu am nici o sansa la el:( Sunt absolut convins ca Golfu bate la orice capitol Lanceru in afara de design si sportivitate dar asta e mi-a picat pe mitsu...in prima faza am vrut Noul Coupe dar e mult prea scump...
Eu personal iti multumesc pentru ca ai scris normal ultimul post. Acum hai sa iti dau si parerea mea. Daca vrei ceva sportiv pe langa Colt CZT poti sa astepti pana aduc iar cei de la M Car, Lancer-ul 2.0 cum am eu, am inteles ca se va vinde si vechiul Lancer in paralel cu noul. Iti spun ca 136 CP sunt putin si pentru gustul meu, insa masina per ansamblu e de vis. Alte masini in clasa si banii astia, iti mai recomand Ford Fiesta ST cu motor de 2.0 si 150 CP, pe culoare alba si cu dungi albastre e belea. Eu cand am luat Lancer-ul meu am vrut ceva cat mai sport in banii pe care ii aveam, si Fiesta era pe acolo insa e mica, iar eu sunt cam mare. Seat Leon imi place la nebunie insa e odios interiorul, la Golf V insa e superb si cu materiale de foarte buna calitate. Din nou depinde de tine daca iti plac si dieselurile, eu nu le suport si nu as putea sa imi iau asa ceva acum, poate mai incolo cine stie.
QUOTE (Aky_1121)[...] Sunt absolut convins ca Golfu bate la orice capitol Lanceru in afara de design si sportivitate [...]
Da, asa e!!!!
Daca as fi avut bani, si eu mi-as fi luat un Golf de vreo suta de cai. Si TDI sa nu consume.
Mereu ma uit cu jind si admiratie cind trece vreunul pe linga mine pe strada. Imi povestea un prieten ca unii chiar iti lasa biletele in parbriz cu "I like your car".
Golf e idealul meu suprem de masina - precizie si corectitudine maxima prusaca, ordine si disciplina. Corectitudine. A, am mai zis corectitudine? A, si neaparat TDI sa nu consume.
Go for Golf :!: :!:
Da, asa e!!!!
Daca as fi avut bani, si eu mi-as fi luat un Golf de vreo suta de cai. Si TDI sa nu consume.
Mereu ma uit cu jind si admiratie cind trece vreunul pe linga mine pe strada. Imi povestea un prieten ca unii chiar iti lasa biletele in parbriz cu "I like your car".
Golf e idealul meu suprem de masina - precizie si corectitudine maxima prusaca, ordine si disciplina. Corectitudine. A, am mai zis corectitudine? A, si neaparat TDI sa nu consume.
Go for Golf :!: :!:
Vezi ca am mai scris la postul de mai sus. Deci personal dupa 3000 de km cu Lancer-ul pot sa spun ca DA mi-as mai lua Mitsubishi, insa va depinde foarte mult de ce va oferi ca firma Mitsubishi cand o sa fie sa o schimb pe aceasta. La tendinta mea de sportivitate as lua ceva pe benzina cu motor de peste 2000 cmc, eventual noul Ralliart ar fi ceva. Ideea in sine nu e ca mi-as lua in continuare Mitsubishi, ci mi-as lua in continuare masina japoneza, mie personal Subaru imi face cu ochiul. De rau la Mitsubishi este un singur lucru, insa nu e vina masinii ci a oamenilor din tara asta frumoasa, stii cum se spune tara nu e de kkt, insa oamenii sunt. Problema la toate masinile noi o reprezinta service-urile, care sunt cum sunt. Trebuie sa te enervezi si sa te certi cu ei mereu sa iasa bine, daca taci te iau de prost si nu rezolvi nimic. Prin urmare sincer prefer masinile japoneze care sunt fiabile si nu prea ajungi des la service, sper sa pastreze aceasta fiabilitate si pe viitor. Din punctul meu de vedere este de evitat sa mergi in service pentru orice, mai bine fac eu chestiile mici si nu ma doare capul dupa, evident trebuie sa te si pricepi nitel si sa iti faca placere. Ma refer la chestii care nu afecteaza garantia.