Intalniri Spontane In Trafic
ok ms, frumos sper sa ajung si eu maine seara pt ca ar fi chiar prima mea intalnire la care as participa.....am facut parte din hondafan pe vremuri si mi-a placut spiritul asta de colegialitate....sper sa ne auzim maine seara. Ms frumos inca o data
Daca nu ma insel am citit ca ar fi cineva care sta pe undeva prin floreasca... b 111 max? salutare te-am vazut cand plecam spre calea floreasca...dar mi-am dat seama tarziu ca esti de pe forum.salutare aici si poate daca tot suntem vecini poate apucam sa ne cunoastem maine...sper sa ajung si eu.
Daca nu ma insel am citit ca ar fi cineva care sta pe undeva prin floreasca... b 111 max? salutare te-am vazut cand plecam spre calea floreasca...dar mi-am dat seama tarziu ca esti de pe forum.salutare aici si poate daca tot suntem vecini poate apucam sa ne cunoastem maine...sper sa ajung si eu.
- Devik aka Alex
- EVO I
@nini Si cand te gandesti ca ieri dimineata cand am trecut pe langa o spalatorie, era full de masini, ii dau banii afara din casa pe oameni? cine si-ar spala masina pe vremea asta
ontopic: un evo rosu MR edition (cu nr de olt) in seara asta pe la obor parca, superba masina! si un lancer negru pe la million dollar club, tot in seara asta.
ontopic: un evo rosu MR edition (cu nr de olt) in seara asta pe la obor parca, superba masina! si un lancer negru pe la million dollar club, tot in seara asta.