Problema Indirecta Decontare Omniasig
Concluzie pt ziua de azi,dupa mailuri,telefoane,presiuni etc : povestea lui HYP e reala,nu se da acceptul de plata catre service de la Omniasig Iasi,din cauza unui bivol tembel si incompetent,care sustine ca Hyp are o restanta pe alta masina-in speta loganul-asta fiind singurul motiv !!!!
Rezolvarea o sa o gasim in centrala,la Bucuresti,saptamana urmatoare,cu dl Vintila nu se poate discuta !
RECOMANDARE : evitati CASCO pe OMNIASIG ! (cel putin cei de pe zona Iasi,unde o sa gasiti inspectori ca acest ''domn'')
Rezolvarea o sa o gasim in centrala,la Bucuresti,saptamana urmatoare,cu dl Vintila nu se poate discuta !
RECOMANDARE : evitati CASCO pe OMNIASIG ! (cel putin cei de pe zona Iasi,unde o sa gasiti inspectori ca acest ''domn'')
multumesc ff mult radu pentru tot suportul, domnul ala e un tzaran genul primarul satului din deal...el e seful ...nu vb cu o chestie de 25 de ani [de alfel cum mi s-a si adresat...cand eu am venit in fata lui cu buna ziua si la 4 ace...el isi permitea sa imi vb precum boschetarul de la colt: "dar ce bai crezi ca mie imi faci faze de'al de becali?" asta pentru ca vrea plata unui rest de polita, ce legal nu are nici o obligatie asupra mea..nu ai mai platit...s-a inchis..pa si pusi. Ca sa nu mai zic ca tot contractul..dosarul ala e un fals...pe langa faptul ca nu stiam de el...apare o copie de buletin expirat la data contrractului [nu stiu de unde a scos'o ...nu de la taica-miu oricum], cereri in numele lui taica-miu la contract pe numele meu, semnatura lui taica-miu si alte declaratii cu copia dupa actele lui. Dar cum legal nu are cum sa ma acuze...a "gasit" portita asta cu mazda sa o blocheze
Si directorul de la leasing pe iasi s-a mirat la ce tupeu are vintila ..si cum de isi permite sa faca faze de astea, au facut adresa la centrala
Acum , atacat din toate directiile ar trebui sa reactioneze in favoarea mea, si ar trebui sa isi si primeasca portia pe cocoasa...deoarece se comporta total ilegal [pe mine nu ma mai intereseaza oricum, dupa acest incident o sa imi schimb asigurarea in alta parte]
revin cu noutati...de pe frontul de est saptamana viitoare
Si directorul de la leasing pe iasi s-a mirat la ce tupeu are vintila ..si cum de isi permite sa faca faze de astea, au facut adresa la centrala
Acum , atacat din toate directiile ar trebui sa reactioneze in favoarea mea, si ar trebui sa isi si primeasca portia pe cocoasa...deoarece se comporta total ilegal [pe mine nu ma mai intereseaza oricum, dupa acest incident o sa imi schimb asigurarea in alta parte]
revin cu noutati...de pe frontul de est saptamana viitoare
eu nu stiu cum de i-ai permis sa vorbeasca asa cu tine. pe banii tai.
daca toto ai rascolit rahatul, parerea mea e sa le ceri socoteala in scris si cum de au ei un dosar de casco deschis pe numele tau, fara semantura ta si cu o copie de pe CI-ul tau expirat la data incheierii contractului (ca asa am inteles ca este)
eventual compune o mica plangere in scris aici:
http://www.vig.com/en/group/sctop/contact/
si intreaba si cine iti plateste taxiul in perioada in care esti privat in a te folosi de bunul al carui utilizator esti (conform contractului)
daca toto ai rascolit rahatul, parerea mea e sa le ceri socoteala in scris si cum de au ei un dosar de casco deschis pe numele tau, fara semantura ta si cu o copie de pe CI-ul tau expirat la data incheierii contractului (ca asa am inteles ca este)
eventual compune o mica plangere in scris aici:
http://www.vig.com/en/group/sctop/contact/
si intreaba si cine iti plateste taxiul in perioada in care esti privat in a te folosi de bunul al carui utilizator esti (conform contractului)
acelasi bou i-a blocat la un prieten plata la o dauna la kia [pe rca] deoarece service-ul a inlocuit capota [trebuia inlocuita] si ei au zis ca reparata. Problmea este ca reparatiile s-au facut la vaslui...iar dosarul la iasi
si el e in aceeasi situtie cu mine zilelel acestea...nu ii da acceptul de plata
am vb azi la leasing..pe urma la broker...si face presiuni azi...si a zis ca maine cel tarziu ar trebui sa reuseasca sa o scoata...sa dea domnul
i-am povestit si respectivului toata povestea mea...si a spus clar ca respectivul face abuz in serviciu...
si el e in aceeasi situtie cu mine zilelel acestea...nu ii da acceptul de plata
am vb azi la leasing..pe urma la broker...si face presiuni azi...si a zis ca maine cel tarziu ar trebui sa reuseasca sa o scoata...sa dea domnul
i-am povestit si respectivului toata povestea mea...si a spus clar ca respectivul face abuz in serviciu...