2008 Mitsubishi Lancer Clasic Amethyst Black
- andrei.pex
- EVO I
QUOTE (andrei.pex @ Jan 20 2010, 05:27 PM) Si eu ma gandeam initial sa`i pun si scut dupa ce am lasat masina dar am ajuns la concluzia ca nu se merita in urma unor discutii cu cei de la dealer ....
Pai Pex-ule: daca iti faci low rider... se presupune ca mergu cu ea pe asflalt drept nu pe drumuri forestiere. Deci un scut nu prea isi are rostul. doar daca te gandesti sa mergi pe langa drum cu ea!
Jentile arata foarte fain! Sa le stapanesti sanatos! Gumele la ea o sa te coste ceva... dar obrazul subtire cu cheltuiala se tine!
Pai Pex-ule: daca iti faci low rider... se presupune ca mergu cu ea pe asflalt drept nu pe drumuri forestiere. Deci un scut nu prea isi are rostul. doar daca te gandesti sa mergi pe langa drum cu ea!
Jentile arata foarte fain! Sa le stapanesti sanatos! Gumele la ea o sa te coste ceva... dar obrazul subtire cu cheltuiala se tine!
- marius_EVO
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
Nu stiu de ce, dar mie-mi miroase a vrajeala extrem, da' extrem de ieftina. In fine, bine ca au gasit o alternativa, poate cand se implineste juma' de an de la comanda o sa ai jantele. In conditiile astea ma gandesc sa imi comand si eu niste jante acum, numa' bine pana la anu' cand o sa am banii or sa vina.