Revizii - Costuri directe si indirecte
Pai vasul ala cel mai mare pe care il vezi la motor e cu antigel. Pe el are min si max ca sa iti dai seama daca scade. Ei completeaza la revizie daca e cazul, dar cateodata se poate sa scada pana sa ajungi tu la ei. Ca idee, deschide si tu capota macar o data pe luna sa vezi daca nu au aparut gandaci sau sobolani acolo
Am un outie de 2.2 din 2007 luat din germania din reprezentanta la o km,am facut prima revizie in romania si urmeaza a 2-a la 30 tkm iar discurile de frina au santuri pe ele.un mecanic f.bun dar care nu lucreaza la repr. mitsu mi-a spus ca placutele de frina sint cauza deoarece sint dure bla,bla,bla si mi-a recomandat sa ma duc la reprez.sa le schimbe in garantie.am fost la repr. dar cei de acolo mi-au spus ca nu le pot schimba,dar ca se rectifica?! au ei o scula de la mitsu care face rectificarea?!ce parere aveti,eu nu le-as rectifica as vrea sa le schimbe,dar e posibil?
PSmi-au mai spus ca au mai avut cazuri din acestea si le-au rectificat.eu nu prea am incredere dar nu stiu ce sa fac!
ma poate ajuta cineva?
discurile de frina se acopera in perioada de garantie sau nu?n-am gasit nicaieri informatii.ma puteti ajuta
PSmi-au mai spus ca au mai avut cazuri din acestea si le-au rectificat.eu nu prea am incredere dar nu stiu ce sa fac!
ma poate ajuta cineva?
discurile de frina se acopera in perioada de garantie sau nu?n-am gasit nicaieri informatii.ma puteti ajuta
Discurile de frana sunt consumabile, la fel ca si placutele, uleiul, filtrele etc... deci nu cred sa fie acoperite de garantie pentru uzura.
Eventual daca ti se sparg sau se ovalizeaza, dar si atunci e discutabila treaba... Dar pentru uzura mai mult ca sigur ca nu ti le schimba nimeni pe garantie.
Discurile de frana au o cota maxima de uzura admisa. Daca nu ai ajuns la acea cota le poti rectifica, dar m-ar mira faptul ca un dealer / service mitsu sa se bage in asa ceva....
La reprezentanta in general se uita la uzura si iti spun daca te mai tin pana la urmatoarea revizie sau nu. Daca le schimbi atunci sau te intorci sa ti le schimbe intre revizii cred ca tine de cum te intelegi cu ei si de cat timp ai de mers in service.
Eventual daca ti se sparg sau se ovalizeaza, dar si atunci e discutabila treaba... Dar pentru uzura mai mult ca sigur ca nu ti le schimba nimeni pe garantie.
Discurile de frana au o cota maxima de uzura admisa. Daca nu ai ajuns la acea cota le poti rectifica, dar m-ar mira faptul ca un dealer / service mitsu sa se bage in asa ceva....
La reprezentanta in general se uita la uzura si iti spun daca te mai tin pana la urmatoarea revizie sau nu. Daca le schimbi atunci sau te intorci sa ti le schimbe intre revizii cred ca tine de cum te intelegi cu ei si de cat timp ai de mers in service.
QUOTE (ovy ovy @ Jan 19 2010, 11:40 AM) Am un outie de 2.2 din 2007 luat din germania din reprezentanta la o km,am facut prima revizie in romania si urmeaza a 2-a la 30 tkm iar discurile de frina au santuri pe ele.un mecanic f.bun dar care nu lucreaza la repr. mitsu mi-a spus ca placutele de frina sint cauza deoarece sint dure bla,bla,bla si mi-a recomandat sa ma duc la reprez.sa le schimbe in garantie.am fost la repr. dar cei de acolo mi-au spus ca nu le pot schimba,dar ca se rectifica?! au ei o scula de la mitsu care face rectificarea?!ce parere aveti,eu nu le-as rectifica as vrea sa le schimbe,dar e posibil?
ma poate ajuta cineva?
Am si eu o intrebare. Matale de ce faci revizia la 30kkm? Asa iti pica anul? Caci dupa kilometraj reviziile se fac din 20 in 20 de kkm nu din 15 in 15kkm.
ma poate ajuta cineva?
Am si eu o intrebare. Matale de ce faci revizia la 30kkm? Asa iti pica anul? Caci dupa kilometraj reviziile se fac din 20 in 20 de kkm nu din 15 in 15kkm.