Revizii - Costuri directe si indirecte

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Outlander
Scrie răspuns
driv3r
EVO I

Mesaj de driv3r » Mie Ian 13, 2010 12:29 pm

Am facut revizia de 40k la al meu Outlander 2.0Di-D in Baia Mare la Fortuna Motors. Au schimbat toate filtrele(ulei, aer, motorina, polen) si uleiul (Mobil One 5W30), plus verificarea de rutina a masinii. Foarte amabili si deschisi. Am platit in total 1175 RON (TVA inclus). Eu zic ca e ok.

zefir
EVO I

Mesaj de zefir » Mie Ian 13, 2010 12:53 pm

Zi mi te rog, completarea antigelului, nu o fac tot ei, la revizie?
Daca nu, eu cum imi dau seama ca trebuie completat?Imi apare ceva la markerii din bord?Nu prea stiu sa ma uit sub capota......rushinica, dar asta e.
Multumesc

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Ian 13, 2010 1:06 pm

Pai vasul ala cel mai mare pe care il vezi la motor e cu antigel. Pe el are min si max ca sa iti dai seama daca scade. Ei completeaza la revizie daca e cazul, dar cateodata se poate sa scada pana sa ajungi tu la ei. Ca idee, deschide si tu capota macar o data pe luna sa vezi daca nu au aparut gandaci sau sobolani acolo

zefir
EVO I

Mesaj de zefir » Mie Ian 13, 2010 9:07 pm

Multumesc mult....maine ma uit.....sper sa n am surprize mari

ovy ovy
EVO I

Mesaj de ovy ovy » Mar Ian 19, 2010 11:40 am

Am un outie de 2.2 din 2007 luat din germania din reprezentanta la o km,am facut prima revizie in romania si urmeaza a 2-a la 30 tkm iar discurile de frina au santuri pe ele.un mecanic f.bun dar care nu lucreaza la repr. mitsu mi-a spus ca placutele de frina sint cauza deoarece sint dure bla,bla,bla si mi-a recomandat sa ma duc la reprez.sa le schimbe in garantie.am fost la repr. dar cei de acolo mi-au spus ca nu le pot schimba,dar ca se rectifica?! au ei o scula de la mitsu care face rectificarea?!ce parere aveti,eu nu le-as rectifica as vrea sa le schimbe,dar e posibil?
PSmi-au mai spus ca au mai avut cazuri din acestea si le-au rectificat.eu nu prea am incredere dar nu stiu ce sa fac!

ma poate ajuta cineva?

discurile de frina se acopera in perioada de garantie sau nu?n-am gasit nicaieri informatii.ma puteti ajuta

Extremero
EVO I

Mesaj de Extremero » Mar Ian 19, 2010 12:52 pm

Discurile de frana sunt consumabile, la fel ca si placutele, uleiul, filtrele etc... deci nu cred sa fie acoperite de garantie pentru uzura.
Eventual daca ti se sparg sau se ovalizeaza, dar si atunci e discutabila treaba... Dar pentru uzura mai mult ca sigur ca nu ti le schimba nimeni pe garantie.

Discurile de frana au o cota maxima de uzura admisa. Daca nu ai ajuns la acea cota le poti rectifica, dar m-ar mira faptul ca un dealer / service mitsu sa se bage in asa ceva....
La reprezentanta in general se uita la uzura si iti spun daca te mai tin pana la urmatoarea revizie sau nu. Daca le schimbi atunci sau te intorci sa ti le schimbe intre revizii cred ca tine de cum te intelegi cu ei si de cat timp ai de mers in service.

ovy ovy
EVO I

Mesaj de ovy ovy » Mar Ian 19, 2010 1:33 pm

ok multumesc pt raspuns,o sa schimb si discurile la urmatoarea revizie!

alex167
EVO I

Mesaj de alex167 » Mar Ian 19, 2010 7:22 pm

QUOTE (ovy ovy @ Jan 19 2010, 11:40 AM) Am un outie de 2.2 din 2007 luat din germania din reprezentanta la o km,am facut prima revizie in romania si urmeaza a 2-a la 30 tkm iar discurile de frina au santuri pe ele.un mecanic f.bun dar care nu lucreaza la repr. mitsu mi-a spus ca placutele de frina sint cauza deoarece sint dure bla,bla,bla si mi-a recomandat sa ma duc la reprez.sa le schimbe in garantie.am fost la repr. dar cei de acolo mi-au spus ca nu le pot schimba,dar ca se rectifica?! au ei o scula de la mitsu care face rectificarea?!ce parere aveti,eu nu le-as rectifica as vrea sa le schimbe,dar e posibil?
PSmi-au mai spus ca au mai avut cazuri din acestea si le-au rectificat.eu nu prea am incredere dar nu stiu ce sa fac!

ma poate ajuta cineva?

discurile de frina se acopera in perioada de garantie sau nu?n-am gasit nicaieri informatii.ma puteti ajuta

Am si eu o intrebare. Matale de ce faci revizia la 30kkm? Asa iti pica anul? Caci dupa kilometraj reviziile se fac din 20 in 20 de kkm nu din 15 in 15kkm.

ovy ovy
EVO I

Mesaj de ovy ovy » Mie Ian 20, 2010 2:33 pm

QUOTE (alex167 @ Jan 19 2010, 07:22 PM) Am si eu o intrebare. Matale de ce faci revizia la 30kkm? Asa iti pica anul? Caci dupa kilometraj reviziile se fac din 20 in 20 de kkm nu din 15 in 15kkm.

asa pica anul!

Extremero
EVO I

Mesaj de Extremero » Mie Ian 20, 2010 3:08 pm

Ce ulei pun astia la revizii si cati litri intra in motorul de 2.2?

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Outlander”