!!!colt 1.3 SAM detalii

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Ian 09, 2008 1:02 pm

QUOTE (Andrei_Iasi)desi cel mai important update ar fi la cuie . adica sa o schimbe sa mearga mai usor.
numai bine

la ce ?

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Mie Ian 09, 2008 2:48 pm

la cutie .. scuze

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Ian 09, 2008 3:09 pm

Ia uite ce zic baietii astia...aruncati-va un ochi maro peste cele scrise aici
http://z13.invisionfree.com/Mitsubishi_ ... owforum=19

Discutiile despre cutie sunt valabile in egala masura pentru CZT, CZ3, Colt si new lancer 1.5...e aceeasi cutie.

mariacchi234
EVO I

Mesaj de mariacchi234 » Mie Ian 09, 2008 4:22 pm

Stie cineva, difera cutiile in functie de motorizare? Sau e aceeasi pentru toate motoarele?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Ian 09, 2008 4:31 pm

QUOTE (mariacchi234)Stie cineva, difera cutiile in functie de motorizare? Sau e aceeasi pentru toate motoarele?

Producatorul e acelasi, cutia e aceeasi...rapoartele difera.

mariacchi234
EVO I

Mesaj de mariacchi234 » Mie Ian 09, 2008 5:03 pm

AHa, deci daca e sa fie sincroanele de cacao, sunt pentru toata lumea.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Ian 09, 2008 5:08 pm

QUOTE (mariacchi234)AHa, deci daca e sa fie sincroanele de cacao, sunt pentru toata lumea.

nu stiu ce sa zic, daca CZT-ul are astfel de probleme care costa 17.800 si este cu mai multe clas peste colt, din toate punctele de vedere....
oricum marsarierul nu e sincronizat....

cutia asta poate sa tine 1 mil de km sau poate sa pice rapid...asta nu inseamna nimic insa nu se poate spune ca e OK.
ca rapoarte e super...

problema e ca aceasta cutie nu se repara, nu exista piese de schimb pentru ea...in caz de ceva se schimba cu totul!
foarte misto...dar dupa ce trece garantia e foarte de kkt...asta daca pica si mai pica.

nu stiu cati dintre voi au remarcat vara o mica zornaiala la relanti cand motorul e cald...nu e defect, e o caracteristica ...asa face toate si e un rulment in cutie cam ..prost...nu sunt concluziile mele, sunt informatii din surse cunosctatoare...care m-au linistit ca chiar daca schimb cutia este posibil sa faca la fel si in viitorul apropiat se vor face piese de schimb pentru ea.

Cool! :wink:

mariacchi234
EVO I

Mesaj de mariacchi234 » Mie Ian 09, 2008 5:14 pm

In cazul asta, nu mai bagam imediat dintr-a-ntaia in marsarier, lasam sa se calmeze cutia cateva secunde si problema e rezolvata. Eu conduc acum un Logan 1.4 si m-am invatat cu chestia asta, cel putin o data pe zi nu reusesc sa bag in marsarier.
Rezolvarea mea: scot pe liber, bag a 5-a si apoi in marsarier si intra fara sa mai caraie. Nu-mi explic de ce, dar functioneaza.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Ian 09, 2008 5:17 pm

QUOTE (mariacchi234)In cazul asta, nu mai bagam imediat dintr-a-ntaia in marsarier, lasam sa se calmeze cutia cateva secunde si problema e rezolvata. Eu conduc acum un Logan 1.4 si m-am invatat cu chestia asta, cel putin o data pe zi nu reusesc sa bag in marsarier.
Rezolvarea mea: scot pe liber, bag a 5-a si apoi in marsarier si intra fara sa mai caraie. Nu-mi explic de ce, dar functioneaza.

just, si la colt e la fel cateodata...si de altfel cam la toata clasa mica...nu asta e problema.
cateodata trebuie sa ridic piciorul dupa ambreiaj si sa apas la loc ca sa cupleze complet.

mariacchi234
EVO I

Mesaj de mariacchi234 » Mie Ian 09, 2008 5:20 pm

Nu-i nimic, vad eu saptamana viitoare, ca atunci vine Coltzatul. Il imblanzesc eu (ca si-asa nu e prea salbatic, are doar 75 CP ).

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”