24.06.2007 - Academia Militara, 15:00
QUOTE (Ady)QUOTE (andrei)QUOTE (Daniel)P.S. Nu e cam devreme ora 15.00??? avand in vedere caldura de afara?
In caz de canicula, ne adapostim la o terasa.. si or sa rezolve lichidele si gheata eventualele probleme
De cand ma ameninti cu o bauta...
Duminica doar racoritoare, dupa ce iau vizita medicala o facem lata.
In caz de canicula, ne adapostim la o terasa.. si or sa rezolve lichidele si gheata eventualele probleme
De cand ma ameninti cu o bauta...
Duminica doar racoritoare, dupa ce iau vizita medicala o facem lata.
- Andrei Suzuki
- EVO I
Duminica la Mcar este deschis pana la ora 16.Deci portile deschise sunt pana la 4.Dupa aceea se inchid. Stabiliti cum vreti sa facem.Eu oricum merg maine asa ca mi-e indiferent daca DUminica ajungem acolo sau nu.
Iar o ora mai tarzie mie mi-ar cam fi imposibil,nu de-alta,dar Luni incepe bacu.
Eu as sugera sa ne intalnim sus.Nu de-alta,dar jos e mai multa galagie.
Iar o ora mai tarzie mie mi-ar cam fi imposibil,nu de-alta,dar Luni incepe bacu.
Eu as sugera sa ne intalnim sus.Nu de-alta,dar jos e mai multa galagie.
QUOTE (Marty)Ne vedem jos, unde se desparte drumul, sau sus, pe platforma?
P.S.: Vad ca duminica se anunta a fi sunny, cu 34 de grade.
34 grade in bucuresti inseamna 37-38 grade avand in vedere ca duce lipsa de spatii neasfaltate si este aglomerat .. eu am fost la inceputul saptamanii.. n-as zice ca a fost usor de ignorat caldura
P.S.: Vad ca duminica se anunta a fi sunny, cu 34 de grade.
34 grade in bucuresti inseamna 37-38 grade avand in vedere ca duce lipsa de spatii neasfaltate si este aglomerat .. eu am fost la inceputul saptamanii.. n-as zice ca a fost usor de ignorat caldura
- Andrei Suzuki
- EVO I