XENOANE pe Colt :)
Saptamana trecuta mi-am montat un kit xenon H7 de 35W 6000K pe faza scurta. Am reusit sa il fac singur cam in 3 ore, singura problema a fost ca becurile noi aveau soclul dintr-un plastic gros si nu prea se potriveau in clemele din far. A trebuit sa dau farurile jos si sa pilesc soclurile pana au intrat bine in locas (aviz celor ce vor sa isi puna xenon: luati numai becuri cu soclu metalic!). Am mai reglat farul din stanga sa bata putin mai jos decat cel din dreapta sa nu deranjeze....nu am primit nici un flash. Se vede mult mai bine pe asfalt uscat si chiar pe ploaie, sunt net superioare halogenelor, dar pe ceata e jale !
Am atasat poze cu pozitia droserelor, cel din poza 2 e cam aproape de calculatorul masinii iar cablurile sunt scurte si nu-l pot monta mai inspre radiator, sper sa nu interfereze. Coobra sau cine a mai montat xenon pe Colt rog sa imi dea o idee unde sa il mut.
Am atasat poze cu pozitia droserelor, cel din poza 2 e cam aproape de calculatorul masinii iar cablurile sunt scurte si nu-l pot monta mai inspre radiator, sper sa nu interfereze. Coobra sau cine a mai montat xenon pe Colt rog sa imi dea o idee unde sa il mut.
- Fişiere ataşate
-
- 2.JPG (112.24 KiB) Vizualizat de 2508 ori
-
- 1.JPG (114.16 KiB) Vizualizat de 2523 ori
sunt f bine acolo.
nu stiu cum ai gasit tu bec cu soclu de plastic.
H7, H4, H11, etc, exact asta sunt.... standarde internationale, ca atunci cand iti cumperi un bec de la magazin, sa fii sigur ca se potriveste.
nu am mai auzit sa pileasca cineva la bec.
trebuia sa il dai inapoi de unde ai cumparat.
ori ala nu e H7....e ceva apropiat
nu stiu cum ai gasit tu bec cu soclu de plastic.
H7, H4, H11, etc, exact asta sunt.... standarde internationale, ca atunci cand iti cumperi un bec de la magazin, sa fii sigur ca se potriveste.
nu am mai auzit sa pileasca cineva la bec.
trebuia sa il dai inapoi de unde ai cumparat.
ori ala nu e H7....e ceva apropiat
xenoane am si eu pe un colt 1.3...H7,se pot regla pe inaltime...selectezi de la maneta din stanga pozitia 4 apoi mergi la far si are un orificiu deasipra unde poti umbla cu o cheietubulara...la perete reglezi inaltimea care o vrei......dupa ce ai reglat poti sa le mai ridici la pozitia 2 in oras apoi 1 la drum lung,dar la pozitia 1 deja ii orbesti pe cei care vin pe contrasens....
apropo...cel mai elegant droserul de la xenon se fixeaza sub far cu coliera din plastic....nu se pileste nik la becuri...:-))
apropo...cel mai elegant droserul de la xenon se fixeaza sub far cu coliera din plastic....nu se pileste nik la becuri...:-))
As dori sa montez si eu pe mitsu asa ceva.
Insa sunt mici nelamuriri:
- Se monteaza doar pe o faza in principiu (pentru economie)
- Faza lunga ramane pe halogen. Asa ca va mai lumina suficient, va mai face diferenta ca pana acum?
- Reglajul cum se va face: raman normal sau farurile reglate mai jos?
- La service / RAR fac observatii sau nu?
Cam cat ar costa manopera de montaj. Pe mine ma sperie sa lucrez la instalatia electrica aunei masini a carei electronica numai pentru AC este mai multa decat cea de la tot Loganul.
Insa sunt mici nelamuriri:
- Se monteaza doar pe o faza in principiu (pentru economie)
- Faza lunga ramane pe halogen. Asa ca va mai lumina suficient, va mai face diferenta ca pana acum?
- Reglajul cum se va face: raman normal sau farurile reglate mai jos?
- La service / RAR fac observatii sau nu?
Cam cat ar costa manopera de montaj. Pe mine ma sperie sa lucrez la instalatia electrica aunei masini a carei electronica numai pentru AC este mai multa decat cea de la tot Loganul.