2007 Mitsubishi Lancer 2.0 Intense 136 CP Wine Red
Io merg regulat la mcar cu o problema similara de aproape 7k km. Scartaie ceva la roata de pe spate stanga. Scartaie rar si doar dupa ce am facut un drum mai lung, dar tare de-ti pocneshte capul. Asa cum scartzaie o carutza neunsa. Personal m-am obishnuit, din 2 in 2 saptamani mai sun la mcar mai primesc o programare mai ung baietzii chesti p`acolo cu vaselina ... "ia vedeti d`le acu` mai scartzaie?" primesc raspuns la finalul vizitei ... si tot asa.
da baieti.....nu are voie sa sune nimic la masina ca este noua.....si eu am un sunet in partea stanga sub volan si mai stiu care au aceeasi problema, dar nu se gaseste buba la ea....masina mea are 1800 km si este de 1,6.....hai sa experimentam ceva daca vreti....intoarceti de volan spre stanga cu miscari rapizi si scurte cand masina este pe loc si spuneti daca se aude ceva in partea stanga sub volan, bineinteles sa nu mearga muzica
Gata am fost si eu cu a mea si aveam aceiasi pb ca si 2dor.
Au rezolvat-o azi in 20 min am si vazut: urcat de elevator, strans suruburile de la amortizor si gresat prin cateva puncte cheie.
Acum masina este ca noua....nu mai scartaie nimik.Cine mai are probleme de genul asta se poate duce, baietii stiu deja ce sa faca la fetele noastre.Oricum i-am pregatit moral si le-am spus ca noi doi, eu si 2dor am fost primii dintr-o lunga serie ce vor urma...
Bafta tuturor.
Au rezolvat-o azi in 20 min am si vazut: urcat de elevator, strans suruburile de la amortizor si gresat prin cateva puncte cheie.
Acum masina este ca noua....nu mai scartaie nimik.Cine mai are probleme de genul asta se poate duce, baietii stiu deja ce sa faca la fetele noastre.Oricum i-am pregatit moral si le-am spus ca noi doi, eu si 2dor am fost primii dintr-o lunga serie ce vor urma...
Bafta tuturor.