2008 Lancer 2.0 Di-d 140 Cp Instyle Cool Silver

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Dec 12, 2009 12:24 pm

he he... imi place fffff mult... personal nu as putea sa-mi pun... cu eleronu n-ar da bine... poate vii la intalnirile de la polivalenta sa te lauzi un pic cu codita ta...

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Sâm Dec 12, 2009 7:49 pm

Vroiam sa vin vinerea asta, dar nu am avut timp.
Nu promit nimic, poate vin urmatoarea data

Bucy
EVO I

Mesaj de Bucy » Dum Dec 13, 2009 10:59 am

Capacul de la portbagaj l-ai facut la "Ghetto Club" (parca asa se numesc), am vazut pozele cu procedura de lucru, foarte tari baietii.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Dum Dec 13, 2009 2:10 pm

Ma interesasem de portbagaj propriu-zis din carbon, iar de la 3500 de euro cu tot cu transport ..ajunsesem la 2800. Tot este foarte mult, apoi nu ai nicio garantie deoarece se cer banutii inainte. Incercasem sa ofer un avans de 1000 si restul la livrare, dar nu s-a putut. Dupa o saptamana a aparut variata ca intreg probagajul sa fie facut din fibra de sticla cu plastic (o combinatie nustu' cum ), dar fiind o suprafata foarte mare de material, nu avea rezistenta in timp, iar pretul final cu tot cu transport era de 2400 de euro.

In cele din urma am studiat lucrarile celui de la Ghetto tuning, am vazut ca nimeni nu s-a plans de fisuri, crapaturi sau dezlipiri si prin intermediul unor prieteni am intrat in contact. Mi-a explicat cum lucreaza, i-am prezentat ce vreau sa fac si mi-a spus ca e foarte diferit de porbagajul de BMW seria 3 CSL, iar pretul o sa fie pe masura.
Lucrarea propriu-zisa a durat 3 zile (pt ca m-am grabit), iar vopsitul alte 3. Timp total 2 saptamani...incepusem marti seara am lasat masina, vineri am luat-o, iar cu vopsitul la fel.

Next level: buza bara spate tip zodiak, tips evacuare/ final evacuare cu totul.

Bucy
EVO I

Mesaj de Bucy » Dum Dec 13, 2009 9:54 pm

Am si eu prieteni de pe suzukiclub si mi-au spus ca baietii lucreaza bine.

P.S. Arata foarte bine masina .

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Dec 14, 2009 9:46 am

cat m-am chinuit sa-mi dau seama cat si cum ai facut codita... si tot nu am reusit... e portbagaj nou/modificat...

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Dec 14, 2009 10:05 am

Ti-ai pus ducktail! imi place teribil. Ia-ti stopuri negre - ralliart acum.

Bucy
EVO I

Mesaj de Bucy » Lun Dec 14, 2009 10:15 am

www.ghettotuning.ro - sunt acolo pozele cu procedura de lucru.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Lun Dec 14, 2009 2:26 pm

QUOTE (Devik aka Alex @ Dec 12 2009, 11:32 PM) M-ar interesa stopuri Lancer 08+ Ralliart.
Acelea cu negru pe interior in loc de rosu.
Daca se poate, mersi anticipat.

Am cersit pe la bursa niste stopuri, sa vedem daca au.
Si-a luat cineva ?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Dec 14, 2009 2:46 pm

Dupa parerea mea, mai bine iti iei stopuri din-acelea cu leduri. La astea ralliart nu e mare schimbarea si probabil o sa te plictisesti si de ele. Mie astea rosii chiar imi placeau la inceput
Codita de ratusca pare lucrata bine insa mie imi placea mai mult fara ea (eventual un eleron din-ala subtire). Sunt curios daca nu o sa apara fisura unde se imbina fibra cu tabla. Cat te-a costat pana la urma lucrarea?

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”