Parerea Voastra Vis-a-vis De New Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Joi Dec 10, 2009 3:16 pm

felicitari...s-o stapanesti sanatos

acum cu problemele care apar...asta e...depinde si de noroc...eu sper sa nu ai nici una dintre problemele de mai sus si sa fii multumit..multi km fara nici o problema cu ea

spune-mi de unde ai luat-o?..daca am inteles tu ai luat un inform diesel la 16.029E cu tot cu TVA cu alarma si covorase incluse

te intreb deoarece ar trebui sa cam fi scazut preturile..mie mi se pare mai scumpa decat in vara

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 3:40 pm

Este asa numitul Inform+ (are urmatoarele fata de inform: jante aliaj 16", praguri, ornamente bara fata, proiectoare, bluetooth, oglinzi si clante vopsite in culoarea masinii). MCar. Mie mi se pare o afacere buna. Voua nu?

Later edit: http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... &hl=inform - uite aici despre ce e vorba

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Joi Dec 10, 2009 4:17 pm

ahh..da...clar..

credeam ca inform simplu...da..e bine

eu am luat la 16 mii invite diesel...dar dara praguri si ornamente ...au oferte ok si in perioada asta

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 4:37 pm

Acum sa vad cum fac insonorizarea.... ca ma sperie numai gandul ... costa mult la MCar treaba asta?

alexx22
EVO I

Mesaj de alexx22 » Joi Dec 10, 2009 4:47 pm

eu am instyle , parca asta e varianta cea mai scumpa, cand am luat-o a facut 25.000 eur ( ca dotari eram cam peste toate masinile la pret similar), mi-a placut f mult design-ul , imi place cum merge ,cum sta pe sosea, cum se comporta in trafic, dar am si nemultumiri legate de preturile de la service, insonorizare, placute slabe, discuri la fel, am 40.000 km si trebuie sa schimb discurile, placutele e a doua oara cand le schimb, tabla slaba, plus volanta si rulmentul pe garantie ..... sincer la o masina de 25.000 ma asteptam sa fie altceva

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 4:51 pm

Cred ca abia acum incepe sa aiba pretul corect........

magila
EVO I

Mesaj de magila » Joi Dec 10, 2009 6:06 pm

Felicitari pt. achizitie. Eu am luat versiunea Invite acum 8 luni si 18.600 km si iti spun sincer ca achizitie mai buna nu puteam face. Pretul a fost de 13.900E + TVA - mi se pare foarte in regula pentru ce ofera masina. Insonorizarea lipseste cu adevarat, dar m-am obisnuit rapid. In schimb nu ma pot plange de loc de celelalte lucruri criticat foarte des: vopsea, frane, suspensii. Nu am probleme. Am facut saptamana trecuta un drum de Germania si masina s-a comportat excelent: manevrabilitate extraordinar de buna la viteze de peste 200 km/h, consum: aprox. 6,3 %. Una peste alta masina este super, sper sa nu-mi dea ocazia sa-mi schimb parerea.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 6:53 pm

Interesant pretul.... ma oftic insa ca la Inform+ nu am Cruise Control si comenzi pe volan. Trebuie sa vad cum fac sa le pun ....
De-aia inca odata intrebarea mea: se pot pune comenzi audio pe volan?

Si inca ceva.... isi face cineva cu un Inform (+) o pomana cu mine sa urce una doua poze cu interiorul - eventual bord? Daca nu merg urcate atunci aruncate pe mail la n.vasiliu@gmail.com - am cautat tot netul si n-am gasit de inform.....

Mersi.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Dec 11, 2009 12:13 am

Gaseti poze cate vrei la Masina mea si jurnal de bord. Exact inform+ nu o sa gasesti pentru ca esti primul, dar poti alege orice inform pentru interior si orice invite pentru exterior.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Vin Dec 11, 2009 8:14 am

Mersi. Am tot cautat dar n-am gasit decat doua, facute din dreapta. Speram sa aiba cineva poze facute de la volan, cu bordul.....

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”