Partea Audio ;))
Cand am achizitionat masina am luato fara tub de bass si toate cele...am luat varianta cu 6 difuzoare...si vreau sa ii pun yo acum tub de bass , masina are doar 7 luni daca ma duc la Mitsubishi la Service cam cat ma costa sa pun tubul de bas si vreau sa stiu daca pierd garantie ceva ... stie careva , MULTUMESC!!
tub magnat (parca tot 3000) are si sotia. pune o statie, un casetofon ok si se va auzi cum trebuie nu ca la laudatul rockford fosgate...
acum cateva luni, am vrut sa schimb subwooferul lor, sa pun o statie..am intrebat la M Car si mi-au zis ca atat timp cat nu aduc schimbari care sa afecteze functionarea casetofonului (gen, sa improvizez sa scoata mai multa putere sau sa-i fac alte iesiri), e ok...sfatul personal, continua cu ce ai inceput :-)
acum cateva luni, am vrut sa schimb subwooferul lor, sa pun o statie..am intrebat la M Car si mi-au zis ca atat timp cat nu aduc schimbari care sa afecteze functionarea casetofonului (gen, sa improvizez sa scoata mai multa putere sau sa-i fac alte iesiri), e ok...sfatul personal, continua cu ce ai inceput :-)
nu ai nicio problema cu garantia. eu am montat la o firma de profil si astia la m-car la revizie nu au chitZait nimic; s-a uitat sa vada cum e alimentata statia, da' cand au vazut ca se leaga frumos la borna si are o ditamai siguranta a ridicat din umeri cred ca ceva de genu':"de asta nu ma pot lua!"