Intalniri Spontane In Trafic
eram cu un prieten in masina si pe langa me a trecut un lancer(nu mai tin minte numarul:( ) ne-am claxonat ,flasuri...iar "copilotul" meu: "bag seama ca voi astia cu lancere va cunoasteti" ...iar raspuns ca noi ne salutam intre noi...apoi cu parere de rau a zis...daca as face la fel si eu cu loganu...)
- marius_EVO
- EVO I
QUOTE (IF 67 ELY @ Oct 20 2009, 10:14 AM) eram cu un prieten in masina si pe langa me a trecut un lancer(nu mai tin minte numarul:( ) ne-am claxonat ,flasuri...iar "copilotul" meu: "bag seama ca voi astia cu lancere va cunoasteti" ...iar raspuns ca noi ne salutam intre noi...apoi cu parere de rau a zis...daca as face la fel si eu cu loganu... )
daca te referi intr-o dimineata..pe la posta vitan eu eram
astazi pe la ora 16 si ceva era domnul Dudu prin zona Tineretului, mai exact biserica, Caramidari:D
daca te referi intr-o dimineata..pe la posta vitan eu eram
astazi pe la ora 16 si ceva era domnul Dudu prin zona Tineretului, mai exact biserica, Caramidari:D
aseara am avut o intalnire mai deosebita cu un lancer: pe splaiul unirii in dreptul universitatii cantemir, pe la 20,30 un lancer b77xlm sau xlv, nu am vazut bine ca era noapte si ploaie, pus pe platforma, de fapt era pus doar cu rotile din fata cele din spate rulau pe asfalt .
daca proprietarul e printre noi, ai avut ceva probleme cu masina?
daca proprietarul e printre noi, ai avut ceva probleme cu masina?