Cu Kartul Pe Amkart
Gata, oameni buni, mai are 48 de minute sa creeze arhiva pentru transfer.ro si dau link-ul... Eu personal mai vreau
P.S. : M-ati manarit cu timpii.... unde a disparut a doua foaie cu timpii(din cursa a doua) ?
P.S. : M-ati manarit cu timpii.... unde a disparut a doua foaie cu timpii(din cursa a doua) ?
- Fişiere ataşate
-
- IMG_1938.jpg (1.02 MiB) Vizualizat de 1973 ori
-
- IMG_1919.jpg (1.05 MiB) Vizualizat de 1984 ori
- Andrei_Iasi
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
QUOTE (cristibna @ Oct 12 2009, 11:48 PM) ...
Diablo , te asteptam , mai exact clasa ''grea'' te asteapta ,sa aiba si ei competitie
Cred ca tre' sa ma duc intai sa ma antrenez... ca sa nu vin degeaba . Acum trei ani cand am fost prima si singura data am scos 1:46... ... mai prost decat cu Lancer-ul pe traseul cu conuri cu tot...
Da' care e opinia "oamenilor mari", e loc in kart si pentru burta, sau o las acasa?
Diablo , te asteptam , mai exact clasa ''grea'' te asteapta ,sa aiba si ei competitie
Cred ca tre' sa ma duc intai sa ma antrenez... ca sa nu vin degeaba . Acum trei ani cand am fost prima si singura data am scos 1:46... ... mai prost decat cu Lancer-ul pe traseul cu conuri cu tot...
Da' care e opinia "oamenilor mari", e loc in kart si pentru burta, sau o las acasa?
Dupa primele 2 ture scoti timpi ok , exemplu este Marius ( Mitsu ) care a scos timp ft bun pe ultimul tur si care era ingrozit de ele .
Cat despre loc , scaunul se mai poate da inapoi , deci poti veni echipat
@ Mitsu - foaia de la cursa doi ramas la Andra si se pare ca Pexu nu vrea sa ne impartaseasca timpii imbunatatiti .
Cat despre loc , scaunul se mai poate da inapoi , deci poti veni echipat
@ Mitsu - foaia de la cursa doi ramas la Andra si se pare ca Pexu nu vrea sa ne impartaseasca timpii imbunatatiti .