2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
As face si marginea rosie, dar nu e nici un fel de ghidaj acolo si nu are cum sa iasa dreapta. Daca ar fi avut o adancitura ceva sau daca as putea lipi autocolant. Deocamdata sunt multumit de cum arata. O sa iau niste jante pe 16 pentru iarna iar alea vor avea dunga rosie. Probabil o sa fie chiar astea
Mersi de aprecieri.
Am fost un pic fortat de imprejurari si am comandat jantele - la Brasov a inceput sa ninga. Nu sunt cele din poza de mai sus. Sunt ASTEA. Nu o sa fie cu dunga galbena ca in poza. In pachet are 4 dungi de culori diferite: alb, galben, portocaliu si verde. Maine o sa ajunga comanda si daca vremea o tine tot asa o sa le am puse in weekend.
Am fost un pic fortat de imprejurari si am comandat jantele - la Brasov a inceput sa ninga. Nu sunt cele din poza de mai sus. Sunt ASTEA. Nu o sa fie cu dunga galbena ca in poza. In pachet are 4 dungi de culori diferite: alb, galben, portocaliu si verde. Maine o sa ajunga comanda si daca vremea o tine tot asa o sa le am puse in weekend.
- marius_EVO
- EVO I
@cix - pentru duga rosie ai putea sa folosesti un kit special pentru asa ceva care sa foloseste la motociclete...este o dunga din autocolant special care sa lipeste pe marginea jantel; singura treaba este ca trebuie sa fii putin migalos cand lipesti dunga si sa tii conturul jantei; si este ingust, astfel incat iese o dunga discreta
iata link cu masina unui prieten care a folosit un astfel de kit: link 4tuning
iata link cu masina unui prieten care a folosit un astfel de kit: link 4tuning