Intalniri Spontane In Trafic
- andrei.pex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
Intalnire "spontana" cu evo x negru de politie am avut si eu, mai andreicepoi
Am intors la km 19 pe A2, iar atunci cand ieseam pe autostrada, statea frumusel dupa infractori.
Mi-a dat 2 flashuri, dar mi-am vazut de drum....a tinut masina la 190 de km/h pana la intrare in Bucuresti cand am vazut iar 2 flashuri. Am incetinit, am fost tras pe dreapta, bineinteles nu mai rulam cu 190 atunci cand am primit al doilea set de xenoane pe ochi, imi spune sa astept, dupa 3 minute apare un logan cu girofar care ma intreaba de acte.
Bineinteles sunt in regula, dupa care vine intrebarea...
- Cati cai ai pe masina ?, lasam talonul in pace, ne intereseaza pe mine si pe colegu de pe evo, suntem fani.
- Pai, sefu.... 140.
- Nu se poate, imediat ce ti-a dat flashuri la iesirea pe autostrada, evou' a plecat dupa tine...
- Si ?
- Pai abia te-a prins la intrare in Bucuresti.
- Aaaa si asta inseamna ca am vreo 400 de cai ?
- Am crezut ca ai vreo daia preparata, ca prea te-ai dus.
- Sefu' ..trage masinuta la 310 Nm cuplu si Evou' are 366.
- Maaa si cum de ai tu cuplu asta..
- Pai este turbo-diesel de 2.0 l. ( bineinteles ca nu a observat pe talon )
- Se cam urca ala negru pe tine .. ?
- Se urca sefu....se urca )
- Bine...laso mai moale ca abia te-am prins din urma !
- Sefu .. daca evo nu a dat talpa ca lumea si a lasato la 150...a avut impresii de 300 de cai pe 4x4, data viitoare sa ii dea 200 ca mine
- Bine ma...oricum a ta nu prinde 200 , ca nu e evo...dar imi place ca esti simpatic.
Rupere omu'....cand a dat sa plece dupa loc....i s-a oprit motoru' la logan
P.S. In evo era un burtos, masina avea 20 de cai mai putin )
Am intors la km 19 pe A2, iar atunci cand ieseam pe autostrada, statea frumusel dupa infractori.
Mi-a dat 2 flashuri, dar mi-am vazut de drum....a tinut masina la 190 de km/h pana la intrare in Bucuresti cand am vazut iar 2 flashuri. Am incetinit, am fost tras pe dreapta, bineinteles nu mai rulam cu 190 atunci cand am primit al doilea set de xenoane pe ochi, imi spune sa astept, dupa 3 minute apare un logan cu girofar care ma intreaba de acte.
Bineinteles sunt in regula, dupa care vine intrebarea...
- Cati cai ai pe masina ?, lasam talonul in pace, ne intereseaza pe mine si pe colegu de pe evo, suntem fani.
- Pai, sefu.... 140.
- Nu se poate, imediat ce ti-a dat flashuri la iesirea pe autostrada, evou' a plecat dupa tine...
- Si ?
- Pai abia te-a prins la intrare in Bucuresti.
- Aaaa si asta inseamna ca am vreo 400 de cai ?
- Am crezut ca ai vreo daia preparata, ca prea te-ai dus.
- Sefu' ..trage masinuta la 310 Nm cuplu si Evou' are 366.
- Maaa si cum de ai tu cuplu asta..
- Pai este turbo-diesel de 2.0 l. ( bineinteles ca nu a observat pe talon )
- Se cam urca ala negru pe tine .. ?
- Se urca sefu....se urca )
- Bine...laso mai moale ca abia te-am prins din urma !
- Sefu .. daca evo nu a dat talpa ca lumea si a lasato la 150...a avut impresii de 300 de cai pe 4x4, data viitoare sa ii dea 200 ca mine
- Bine ma...oricum a ta nu prinde 200 , ca nu e evo...dar imi place ca esti simpatic.
Rupere omu'....cand a dat sa plece dupa loc....i s-a oprit motoru' la logan
P.S. In evo era un burtos, masina avea 20 de cai mai putin )