2007 Mitsubishi Lancer Clasic 2.0 136cp , Negru
Am fost azi si mi-am luat de la ASPAD niste becuri Philips X-Treme Power. De cind am schimbat farurile, am fazele pe becuri diferite, faza scurta fiind H7 si faza lunga fiind H1. Asadar, cumparai o pereche de H7 X-Treme Power (zic ei ca lumineaza cu 80% mai puternic decit un halogen normal) si am dat exact si fix 107 RON.
Acu' astept sa vad diferenta.
QUOTE (Marty)Am fost azi si mi-am luat de la ASPAD niste becuri Philips X-Treme Power. De cind am schimbat farurile, am fazele pe becuri diferite, faza scurta fiind H7 si faza lunga fiind H1. Asadar, cumparai o pereche de H7 X-Treme Power (zic ei ca lumineaza cu 80% mai puternic decit un halogen normal) si am dat exact si fix 107 RON.
Keep us informed...vrem sa stim cam ce efect pozitiv apare...
Keep us informed...vrem sa stim cam ce efect pozitiv apare...
Cind o sa fiu macar 90% convins, o sa-mi comand kitul de la K&N.
Tubulatura fac si eu, cu ghiotura, in Romaero, da' ce te faci cu adaptorul pentru debitmetru? Nu zic ca nu l-as putea face si p-ala, da' e mai mult de imbigubat p-acolo.
Banuiesc ca masina e in garantie...la mine nici nu au vrut sa auda de asa ceva si nici nu au ei alta alternativa (inafara de filtru aer "sport" montat in cutie ). Tot ce vroiam si mai vreau (de aproape un an) e sa-mi puna si mie un filtru aer extern si sa dam jos cutia.....K&N cred ca au un kit cu toata tubulatura care se potriveste si la motorul de 2000 de pe lancer...
Tubulatura fac si eu, cu ghiotura, in Romaero, da' ce te faci cu adaptorul pentru debitmetru? Nu zic ca nu l-as putea face si p-ala, da' e mai mult de imbigubat p-acolo.
Banuiesc ca masina e in garantie...la mine nici nu au vrut sa auda de asa ceva si nici nu au ei alta alternativa (inafara de filtru aer "sport" montat in cutie ). Tot ce vroiam si mai vreau (de aproape un an) e sa-mi puna si mie un filtru aer extern si sa dam jos cutia.....K&N cred ca au un kit cu toata tubulatura care se potriveste si la motorul de 2000 de pe lancer...