O poza pe zi

Galeria foto si video
Scrie răspuns
kinevel
EVO I

Mesaj de kinevel » Joi Dec 13, 2007 12:09 am

asa arata pe siteul lor .. creca e da e optional si nu inteleg japoneza si nu am resusit sa inteleg mare lucru pe acolo am nimerit la poza asta din greseala ... da asta e varianta cea mai scumpa ... ceva cu RS 3 mil de yeni costa ... cred

Leutz
EVO I

Mesaj de Leutz » Joi Dec 13, 2007 6:26 am

Interesant: Knight rider

Leutz
EVO I

Mesaj de Leutz » Joi Dec 13, 2007 7:52 am

QUOTE asa arata pe siteul lor .. creca e da e optional si nu inteleg japoneza si nu am resusit sa inteleg mare lucru pe acolo am nimerit la poza asta din greseala ... da asta e varianta cea mai scumpa ... ceva cu RS 3 mil de yeni costa ... cred

EVO RS: cateva chestiuni traduse de pe site.

- pret: 2,997,750 JPY (+ 10.950 JPY taxa de reciclare) = aprox. 18,200 Euro
- culori disponibile rosu si alb
- cel din poza:
.....culoare - solid white, culoare interior - monotone black (cred ca vor sa zica all black)
.....motor - 4B11 2.0L MIVEC turbo intercooler, 4WD, 5M/T

"Intrucat am dorit sa facem din RS o masina sportiva doar in esenta, ne-am straduit pe cat posibil sa reducem zgomotul sportiv (insonorizarea) si alte asemenea atribute ale sportivitatii. Intrucat zgomotul interior, vibratiile (sportive banuiesc) etc sunt mult scazute prin comparatie cu varianta GSR, va rugam sa tineti cont de toate aceste aspecte inainte de a o achizitiona."

DIFERENTE fata de varianta GSR:

"Desi este o varianta basic a modelului sportiv, cu o constructie simplificata, varianta RS pastreaza caroseria usoara, structura si solutiile constructive ale acestuia. In mod nativ modelul nu poate atinge performante de top, dar este omologat si poate fi folosit pe circuit, curse etc si poate ajunge la performante deosebite daca se opteaza pentru dotari suplimentare ca: (lista de optionale):
- twisted-wing-type big size rear spoiler,
- 18 inch high performance tires,
- BREMBO brakes,
- Inconel turbo charger (nu stiam ce-i ala inconel, dar am gasit pe net: INCONEL
- intercooler spray in 3 puncte (locuri) ... aici am tradus mot-a-mot. Dracu stie ce-i ala, banuiesc ca-i vorba de alea prin care injecteaza combustibilu'. nu radeti de mine :oops:
- etc"

Cam atat, ca nu mai am timp ... ma taie astia ca stau pa net in timpu programului. Mai e acolo un link catre specificatiile complete si configurator, dar nu cred ca mai e cazul. Eu unul m-am lamurit ce si cum. E un EVO X real, dar de pe care au scos tot ce-au putut ca sa-l faca de 19k de Euro.
Lucru care mi se pare bun. Ca e totusi o chestie sa-l iei la banii astia si apoi sa-i pui incet-incet pe el ce-ti trebuie, decat sa dai 30-40 din start. Pacat ca ... nu cred c-o sa-l vanda si prin alte parti (Eu, Ro)

Toate bune !!!

Leutz
EVO I

Mesaj de Leutz » Joi Dec 13, 2007 8:01 am

Revin cu inca 2 fraze, care erau cu steluta in subsolul paginii. Le-am ratat initial:

"Pentru versiunea de 19k viteza este limitata la 180km/h
Nu are instalatie audio si nici pregatire audio (boxe, antene, butoane in bord ... etc)
NOTA: datorita existentei multor elemente de conceptie si subansamble - proprietar Mitsubishi, exista posibilitatea ca echipamente 3rd party sa nu fie compatibile. Va rugam aveti in vedere acest aspect inaintea achizitionarii"

kinevel
EVO I

Mesaj de kinevel » Joi Dec 13, 2007 12:35 pm

adica e cel mai chel evo .... )) tare sau versiunea pura ptr cei care vor sa o conduca si atat ... da asa de curiozitate ... versiunea aia cu vit nelimitata boxe, clima, adica full option cat costa ? ca la 18 mii de eu ... ma mut in tokyo )

kinevel
EVO I

Mesaj de kinevel » Joi Dec 13, 2007 5:09 pm

tunning facut in paint de varu meu in varsta de 6 ani la noul lancer ... i-am aratat ce masina vreau sa imi iau si el si-a exprimat opinia sa in legatura cu, cum ar vrea sa arate ... mie imi place cum a iesit ptr 6 ani cred ca e bine
Fişiere ataşate
kid_tune.JPG
kid_tune.JPG (16.71 KiB) Vizualizat de 5773 ori

Vlad
EVO I

Mesaj de Vlad » Joi Dec 13, 2007 6:17 pm

are imaginatie foarte buna.... .. pot sa zic ca a iesit destul de frumos..

kinevel
EVO I

Mesaj de kinevel » Joi Dec 13, 2007 7:03 pm

ms ... deabia astept sa invete photoshop sa vad ce-i iese )

hot

Mesaj de hot » Vin Dec 14, 2007 4:50 pm

un evo frumos
Fişiere ataşate
evo_cu_elicopter.jpg
evo_cu_elicopter.jpg (81.71 KiB) Vizualizat de 5715 ori

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Dec 16, 2007 7:01 pm

Parcari in Chicago
Fişiere ataşate
Picture_247_modif.JPG