2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
Superb arata farurile. Acum ca ai spart gheata am un motiv in plus sa ma apuc si eu de modificat farurile . Ca sa le vopsesti, ai folosit negru lucios sau negru mat? Si grilele vopsite negru mat arata super......acum trebuie sa vopsesti si ornamentele de la proiectoare sau sa renunti la ele. Si eu zic ca ar da mai bine daca ai renunta la rosul de pe emblema.
Eu zic sa schimbi becurile de la pozitii cu leduri....sa fie lumina alba la tot blocul optic.
Bravo domne'........ artist te numesti.
Eu zic sa schimbi becurile de la pozitii cu leduri....sa fie lumina alba la tot blocul optic.
Bravo domne'........ artist te numesti.
Va multumesc tuturor pentru aprecieri.
Primul lucru care am sa il fac e sa schimb becurile de pozitie cu unele led albe. Oricum se vad in poze, in realitate nu arata bine deloc.
Intentia mea este sa vopsesc jantele, grilele si bucata de bara ditre grile cu un gri grafit, ca jantele lu' ASTA. Asa cred ca vor ajunge si inelele proiectoarelor de ceata.
@moro: Interiorul farului l-am vosit cu negru mat spray, la fel ca si grilele. Pe grile nu ma astept sa tina prea mult vopseaua pentru ca nu am reusit sa le matuiesc cu smirghel.
Am reusit sa fac tutorialul pentru angel-eyes .
Primul lucru care am sa il fac e sa schimb becurile de pozitie cu unele led albe. Oricum se vad in poze, in realitate nu arata bine deloc.
Intentia mea este sa vopsesc jantele, grilele si bucata de bara ditre grile cu un gri grafit, ca jantele lu' ASTA. Asa cred ca vor ajunge si inelele proiectoarelor de ceata.
@moro: Interiorul farului l-am vosit cu negru mat spray, la fel ca si grilele. Pe grile nu ma astept sa tina prea mult vopseaua pentru ca nu am reusit sa le matuiesc cu smirghel.
Am reusit sa fac tutorialul pentru angel-eyes .
sa iti vand un pont pentru grile: eu am cojit cromul acela de pe grila cu o lama de cuter....e mult pana reusesti sa il desprinzi la un colt, caci dupa aceea bagi lama de cuter pe sub crom si se desface destul de usor (mai greu este la colturi), finisezi putin cu un burete cu smilgher, dupa care dai cu plastofix si cu negru mat....si nu mai are moarte
P.S....am uitat sa te intreb....cu ce ai lipit farurile la loc?
P.S....am uitat sa te intreb....cu ce ai lipit farurile la loc?