MITSUBISHI L200
Salutari pentru toti fanii MITSU si mai ales pentru impatimitii de 4x4!
Iubita mea implineste aproape un an...de cand am cumparat-o eu, ca altfel se pregateste sa intre la scoala. Si daca mai sunt si altii pe aici care au ales sa conduca camioane...asa scrie in talon... sa dea cu subsemnatul pe aici!
P.S. O sa incerc sa pun si niste poze. Vreau sa imi pun la masina roll-bar, bullbar, praguri si bara spate mai deosebita, dar vreau sa mi le confectionez singur, , nu ma tine buzunarul sa dau vreo 2000 de euro pe niste fiare strambe!
Iubita mea implineste aproape un an...de cand am cumparat-o eu, ca altfel se pregateste sa intre la scoala. Si daca mai sunt si altii pe aici care au ales sa conduca camioane...asa scrie in talon... sa dea cu subsemnatul pe aici!
P.S. O sa incerc sa pun si niste poze. Vreau sa imi pun la masina roll-bar, bullbar, praguri si bara spate mai deosebita, dar vreau sa mi le confectionez singur, , nu ma tine buzunarul sa dau vreo 2000 de euro pe niste fiare strambe!
De trei zile incoace ploua si e ceata. Am vrut sa fac ceva poze cu masina dar vremea m-a impiedicat. Daca o tine tot asa, cred ca singura solutie e sa pun niste poze pline de noroi. In definitiv, masina se simte bine si pe ploaie, mai ales ca am incaltat-o cu 4 cauciucuri de iarna, nou-noute. Asta a fost cadoul meu pentru ea de Sf. Nicolae. Ea a primit ceva, eu nimic, dar cel putin se simte. Prind cauciucurile aste pe pamant de rup!!! O sa revin!
QUOTE (spartan)De trei zile incoace ploua si e ceata. Am vrut sa fac ceva poze cu masina dar vremea m-a impiedicat. Daca o tine tot asa, cred ca singura solutie e sa pun niste poze pline de noroi. In definitiv, masina se simte bine si pe ploaie, mai ales ca am incaltat-o cu 4 cauciucuri de iarna, nou-noute. Asta a fost cadoul meu pentru ea de Sf. Nicolae. Ea a primit ceva, eu nimic, dar cel putin se simte. Prind cauciucurile aste pe pamant de rup!!! O sa revin!
Pai eu cred ca arata chiar mai bine plina de noroi. Pana la urma, acolo e in elementul ei.
Pai eu cred ca arata chiar mai bine plina de noroi. Pana la urma, acolo e in elementul ei.
QUOTE (legacyb4)QUOTE (spartan)De trei zile incoace ploua si e ceata. Am vrut sa fac ceva poze cu masina dar vremea m-a impiedicat. Daca o tine tot asa, cred ca singura solutie e sa pun niste poze pline de noroi. In definitiv, masina se simte bine si pe ploaie, mai ales ca am incaltat-o cu 4 cauciucuri de iarna, nou-noute. Asta a fost cadoul meu pentru ea de Sf. Nicolae. Ea a primit ceva, eu nimic, dar cel putin se simte. Prind cauciucurile aste pe pamant de rup!!! O sa revin!
Asa zic si eu.
Asa zic si eu.
Te ajut eu, trimite-le pe mail la andrei@mitsu.ro si le postez cu placere!