Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Stiti cumva daca exista vreo diferenta intre sediul de pe giulesti si cel de pe expozitiei?Sunt cumva M Car Distribution si Mitsubishi Motors ? Oricum am fost in ambele parti ,si la expozitiei am dat peste un dealer care nu stia absolut nimic despre lancer,nici date tehnice ,nimic. Nu stiu de ce i-o fi angajat. Pe cand in giulesti n-am cuvinte m-a lamurit baiatu'(stia sa-si vanda marfa), o placere sa stai de vorba cu el.
- andrei6510
- EVO I
Salut,
Am fost sambata sa vad si eu noul Lancer.
Am acum un Colt 1.3 si chiar asteptam de mult timp sa vad cum va "muta" Mitsubishi si in clasa C.
Sincer, sincer, am plecat usor dezamagit:
- Masina expusa - Instyle - 25.000 EUR DDP; piele, navigatie, chestii si:
1. Mocheta din portbagaj era cred cumparata de mine din Obor, taiata de mine legat la ochi si apoi aruncata pe acolo prin portbagaj;
2. Sub mocheta - stupoare!!!! - o bucata de lemn (sic!!!) tip placaj pfl care acopera roata de rezerva;
3. Peugeot 207 cel mai ieftin model - stergatoare aero, Lancer 2008 cel mai scump model - NU;
4. Fiat Bravo cel mai ieftin model - frane spate disc, Lancer 2008 - tamburi (asa scrie in brosura, cel putin!);
Nu vreau sa fiu rautacios, poate am exagerat un pic, imi place marca asta si toata istoria ei, dar au fost facute economii acolo nu era cazul!
Spuneti-mi unde gresesc!
Am fost sambata sa vad si eu noul Lancer.
Am acum un Colt 1.3 si chiar asteptam de mult timp sa vad cum va "muta" Mitsubishi si in clasa C.
Sincer, sincer, am plecat usor dezamagit:
- Masina expusa - Instyle - 25.000 EUR DDP; piele, navigatie, chestii si:
1. Mocheta din portbagaj era cred cumparata de mine din Obor, taiata de mine legat la ochi si apoi aruncata pe acolo prin portbagaj;
2. Sub mocheta - stupoare!!!! - o bucata de lemn (sic!!!) tip placaj pfl care acopera roata de rezerva;
3. Peugeot 207 cel mai ieftin model - stergatoare aero, Lancer 2008 cel mai scump model - NU;
4. Fiat Bravo cel mai ieftin model - frane spate disc, Lancer 2008 - tamburi (asa scrie in brosura, cel putin!);
Nu vreau sa fiu rautacios, poate am exagerat un pic, imi place marca asta si toata istoria ei, dar au fost facute economii acolo nu era cazul!
Spuneti-mi unde gresesc!