Service tobe - schimbat toba
Am trecut si eu azi pe la baietii respectivi (Stelco) si am montat una bucata toba inox.
Lucrarea a durat cam 1,5 ore iar pretul a fost 520 Ron (440 a fost toba).
Baietii lucreaza frumos, foarte ingrijit - dc vreti sa va montati evacuare custom eu ii recomand cu cea mai mare incredere.
Lucrarea a durat cam 1,5 ore iar pretul a fost 520 Ron (440 a fost toba).
Baietii lucreaza frumos, foarte ingrijit - dc vreti sa va montati evacuare custom eu ii recomand cu cea mai mare incredere.
- Fişiere ataşate
-
- Imag015.jpg (40.15 KiB) Vizualizat de 3159 ori
-
- Imag004.jpg (36.36 KiB) Vizualizat de 3164 ori
Arata bine toba, chiar foarte bine si imi place cum sta acolo.
Se vede ca baietii stiu meserie.
Eu am avut o borla de la pilotauto si am renuntat la ea. Nu era rea, dar nici ce imi doream.
Acum am chef din nou de o toba sport si inclin spre Remus care e la pret ca toba pe care ai achizitionat-o tu.
Nu ma pricep la evacuari/tobe, dar cred ca Remus e ceva mai OK decat ce comercializeaza/monteaza baietii astia.
Cu toate astea preturile sunt cam la fel.
De ce nu ai ales Remus ?
De ce e o asa mare diferenta de pret intre toba ta si toba lu' Coobra de mai sus ?
Cumva au avut preturi mici la inceput si acum au preturi de top ?
Asta ma intreb eu acum cu scopul de a ma decide, Remus, Borla sau ... ?
Poti face o inregistrare cu toba ta in actiune ?
Vreau sa o ascult cu urechea.
Multumesc!
Se vede ca baietii stiu meserie.
Eu am avut o borla de la pilotauto si am renuntat la ea. Nu era rea, dar nici ce imi doream.
Acum am chef din nou de o toba sport si inclin spre Remus care e la pret ca toba pe care ai achizitionat-o tu.
Nu ma pricep la evacuari/tobe, dar cred ca Remus e ceva mai OK decat ce comercializeaza/monteaza baietii astia.
Cu toate astea preturile sunt cam la fel.
De ce nu ai ales Remus ?
De ce e o asa mare diferenta de pret intre toba ta si toba lu' Coobra de mai sus ?
Cumva au avut preturi mici la inceput si acum au preturi de top ?
Asta ma intreb eu acum cu scopul de a ma decide, Remus, Borla sau ... ?
Poti face o inregistrare cu toba ta in actiune ?
Vreau sa o ascult cu urechea.
Multumesc!
Ce a pus Coobra cred ca este din otel aliat cu aluminiu dc nu ma insel, deci nu inox si de aici si diferenta de pret.
Preturile sunt f bune iar o toba din otel alimentar, dasta' de care am si eu, (cica asta ar fi cel mai bun) pleaca de la 150 Ron(un model mai simplut).
Toba care am montat-o eu este direct flow, adica traseu liber inauntru. Are doar perforatiile respective in interior(nu stiu cum sa le zic altfel).
Nu vad ce avantaje ar putea avea o toba Remus in fata ei in afara de reclama. In fond si la urma urmei cea mai performanta varianta de evacuare este o teava goala iar toba asta este cam pe acolo, adica pune putine piedici gazului la iesire.
Partea buna este ca vine si cu silencer in caz ca vrei sa devina mai silentioasa(tot de inox este si ala)
O sa incerc sa-ti fac si o inregistrare, in orice caz eu sunt super multumit de sunet.
Cred ca merge si varianta sa aduci tu toba care vrei si ei sa o monteze, dar ai grija ce iei ca nu se potrivesc toate modelele la Colturile noastre - de..avem spatiu cam putin pacolo.
Hai sa aveti bafta !!
Preturile sunt f bune iar o toba din otel alimentar, dasta' de care am si eu, (cica asta ar fi cel mai bun) pleaca de la 150 Ron(un model mai simplut).
Toba care am montat-o eu este direct flow, adica traseu liber inauntru. Are doar perforatiile respective in interior(nu stiu cum sa le zic altfel).
Nu vad ce avantaje ar putea avea o toba Remus in fata ei in afara de reclama. In fond si la urma urmei cea mai performanta varianta de evacuare este o teava goala iar toba asta este cam pe acolo, adica pune putine piedici gazului la iesire.
Partea buna este ca vine si cu silencer in caz ca vrei sa devina mai silentioasa(tot de inox este si ala)
O sa incerc sa-ti fac si o inregistrare, in orice caz eu sunt super multumit de sunet.
Cred ca merge si varianta sa aduci tu toba care vrei si ei sa o monteze, dar ai grija ce iei ca nu se potrivesc toate modelele la Colturile noastre - de..avem spatiu cam putin pacolo.
Hai sa aveti bafta !!
Uite aici si un fel de filmulet - nu stiu ce poti intelege din el, calitatea fiind 0 barat.
In fine - intentia conteaza :-D
http://www.youtube.com/watch?v=uIk1wyGLvcU
In fine - intentia conteaza :-D
http://www.youtube.com/watch?v=uIk1wyGLvcU