Intalnirea De Vara 2009 - Poiana Zanelor
Si-am ajuns si ne-am si intors
Facem topic nou de impresii sau tot aici?
Eu unul m-am simtit bine, chit c-au fost cateva mici probleme cu calitatea camerelor si purcelul ala laptos, dar am trecut peste ele si ne-am distrat.
Tura viitoare eu zic sa aducem mai putina palinca si mai mult jack c-a fost la mare cautare.
Inca ceva important si astept pozele sa vorbeasca: mai mari nebuni ca'n clubul mitsu n-ai sa gasesti in altele. Au suit mitsele muntele pe traseu turistic pana sus aproape de varful Ineu, cateva impingeri pe traseu si ceva disc de ambreiaj patinat dar tot au urcat. Spunea o doamna de pe-acolo ca de 6 ani de cand tot umbla prin zona abia se intalneste cu oameni d-apai 6-7 masini cate fusesera.
Go crazy club mitsu!
Facem topic nou de impresii sau tot aici?
Eu unul m-am simtit bine, chit c-au fost cateva mici probleme cu calitatea camerelor si purcelul ala laptos, dar am trecut peste ele si ne-am distrat.
Tura viitoare eu zic sa aducem mai putina palinca si mai mult jack c-a fost la mare cautare.
Inca ceva important si astept pozele sa vorbeasca: mai mari nebuni ca'n clubul mitsu n-ai sa gasesti in altele. Au suit mitsele muntele pe traseu turistic pana sus aproape de varful Ineu, cateva impingeri pe traseu si ceva disc de ambreiaj patinat dar tot au urcat. Spunea o doamna de pe-acolo ca de 6 ani de cand tot umbla prin zona abia se intalneste cu oameni d-apai 6-7 masini cate fusesera.
Go crazy club mitsu!
QUOTE (colty1.3 @ Aug 30 2009, 07:14 PM) Salut,
Am ajuns acasa.
A fost frumos
And you are? Colty 1.3 din Iasi? Si-ai fost la poiana zanelor? Sorry ca te iau asa dar nu stiu sa fi fost decat 3 colturi, Andrei, Lucian TMT ( zis si Colt ambreiaj ) si AwbDan.
Si mai e si primul post Sa-ti spun bine ai venit printre noi?
Am ajuns acasa.
A fost frumos
And you are? Colty 1.3 din Iasi? Si-ai fost la poiana zanelor? Sorry ca te iau asa dar nu stiu sa fi fost decat 3 colturi, Andrei, Lucian TMT ( zis si Colt ambreiaj ) si AwbDan.
Si mai e si primul post Sa-ti spun bine ai venit printre noi?
- andrei.pex
- EVO I
eu am ajuns cu bine acasa , am lasat puradeii si la ora asta la care scriu fac pauza de cafea la Fagaras in drum spre Timisoara . Am o rugaminte pentru colegii din Timisoara ... am uitat cum le zice pe forum si s prea obosit sa caut , am nevoie sa ma sune urgent maine dimineata cand vor vedea mesajul...eu voi fi ajuns in Timisoara , nr de telefon il gasesc la cafenea, sau sa vina la sediul Sprint din timisoara in calea buziasului la incaltamintea ... maine o sa vin cu pozele ...