2007 Mitsubishi Lancer Clasic 1.6 Winered

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Aug 13, 2009 3:24 pm

Unde ai seria gresita, pe talon?

Si eu am avut-o gresita pe talon, din cauza ca pe carte era o litera care nu se vedea bine. A trebuit sa imi trimita cartea la brasov si am fost cu ea la rar sa fac din nou identificarea. Apoi am trimis cartea si talonul vechi la bucuresti unde au facut altul nou.
De ce zici ca nu poti merge cu masina, din cauza seriei gresite?

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Joi Aug 13, 2009 3:27 pm

Nu din cauza seriei ci din cauza ITP-ului care a expirat.
Litera e gresita si in carte si pe talon, pur si simplu au scris aia gresit si asa a ramas peste tot, in afara de caroserie, deci mie trebuie sa-mi schimbe talonul si sa faca mentiunea/corectura in carte.

In alta ordine de idei am uitat ceva: ieri mi-am comandat si 4 inele adaptoare de pe ebay pentru difuzoare, sa pot schimba si eu difuzoarele stock cu ceva mai bun si sa nu ma apuc de gaurit tabla prin portiere

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mie Aug 26, 2009 11:47 am

Hai sa pun si eu 2 poze cu noul look al mitsei, Andrei inca nu s-a indurat sa-i faca poze cu noile spoilere

[attachment=5294:P1070427.JPG][attachment=5295:P10704811.JPG]

Astept acum sa-mi vina pleoapele si noile discuri de frana sa le montez, plus ca trebuie sa-i cumpar alte placute de frana si cu asta sper sa nu-mi mai apara pe viitor discuri ovalizate.

P.S. Cam prafuita in poza 2, insa era dupa vreo 700 km parcursi pana in Timisoara cu oprire in Cluj.
Fişiere ataşate
P10704811.JPG
P10704811.JPG (361.2 KiB) Vizualizat de 1992 ori
P1070427.JPG
P1070427.JPG (408.02 KiB) Vizualizat de 2009 ori

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Mie Aug 26, 2009 4:45 pm

Va arata grozav cu pleoapele montate, insa astupa cu chit gaurile din spoiler unde
a fost montata placuta de inmatriculare.. si poi vopsit la culoarea caroseriei...

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Joi Aug 27, 2009 3:39 pm

Astupam, astupam, dar cred ca va fi dupa ce ma intorc de la Poiana Zanelor.

In alta ordine de idei, astazi mi-au venit inelele adaptoare pentru difuzoare, mi-am si pus difuzoarele cele noi pe spate, sunt niste pioneer-uri ceva in genul asta: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare ... /TS-G1709/ pe care le tineam de 1 an in cutie

Din pacate n-am putut face poze pentru c-am uitat aparatul foto acasa

Mi-au mai ramas 2 inele pt difuzoarele fatza, pentru viitor. Sincer imi place cum se aude acum in masina, sub-ul isi face si el treaba si parca e alta viata.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Lun Sep 07, 2009 3:12 pm

Am prins camera lui Andrei pe drum spre Poiana Zanelor si am tras repede o sedinta foto cu mitsa:

Pe drum inainte de a ajunge off-road, matza curata:[attachment=5517:DSCF6314.jpg] [attachment=5518:DSCF6315.jpg] [attachment=5519:DSCF6311.jpg]

Praful inghitit de toti: [attachment=5520:DSCF6394.jpg]
Fişiere ataşate
DSCF6394.jpg
DSCF6394.jpg (1.97 MiB) Vizualizat de 1949 ori
DSCF6311.jpg
DSCF6311.jpg (2.11 MiB) Vizualizat de 1944 ori
DSCF6315.jpg
DSCF6315.jpg (2.19 MiB) Vizualizat de 1937 ori
DSCF6314.jpg
DSCF6314.jpg (2.16 MiB) Vizualizat de 1946 ori

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Lun Noi 16, 2009 5:42 pm

N-am mai postat de ceva timp pe-aici, asa c-a venit momentul unui update.
Astazi mi-au sosit discurile + placutele ebc comandate de la userul 4turbo.
[attachment=6492:TurboGroove.jpg]

Am fost sa le pun insa surpriza neplacuta nu m-a ocolit, placutele fiind celalalt model (pentru lanceruri clasice dupa 2005).
Asa ca ramane sa astept sa le schimb apoi voi monta totul pe masina. Oricum sunt bucuros ca discurile se potrivesc si scap de ovalizate

Pe langa acestea, masina a primit un set de pleoape si 2 cauciucuri de iarna pe fata, goodyear ultragrip 7+. Ii voi face o mica sedinta foto dupa ce montez discurile ca sa va fac invidiosi.
Fişiere ataşate
TurboGroove.jpg
TurboGroove.jpg (12.25 KiB) Vizualizat de 1921 ori

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Mar Noi 17, 2009 11:25 am

gabitzu, ce cod au discurile ? Sunt exact cele din poza?
Sunt curios daca, dupa schimbare, se simte vreo imbunatatire si la franare.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mar Noi 17, 2009 6:19 pm

Uite ca nu stiu ce cod au discurile insa le-am pus astazi cu tot cu placute, s-au potrivit perfect. (poti cere detaliile discurilor de la userul 4turbo)
Sunt exact ca cele din poza, n-am facut inca altele cu ele pe masina dar precum am spus, voi face.

Ca si franare inca nu pot da impresii, trebuie sa merg macar vreo 200 km sa se "pasuiasca", momentan aud un "hrrrrrr" mic la franare de la vopseaua de pe placute insa sper la niste imbunatatiri substantiale fata de discurile ovalizate pe care le aveam.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Sâm Dec 05, 2009 8:39 pm

Sfinxule, acum pot sa-ti raspund la intrebare: discurile au codul GD 967, desi la o cautare pe net dupa el n-am gasit nimic, insa asta scrie pe cutie.
Franele le-am probat, sunt foarte bune, Teanu are la fel si-a spus acelasi lucru despre ele desi era sa se urce pe spatele meu la intalnirea de la Praid

Acum noutati despre mitsa mea:

- Am facut tot interiorul rosu pe partea de lumini (beculetele de la blocul AC si scrumiera le-am vopsit rosii iar cel de la bricheta l-am inlocuit cu un led rosu)
mai urmeaza sa fac acelasi lucru in partea stanga cu becul de la reglaj faruri si cel de la lampa ceata
- Am pus si 2 neoane rosii sub bord in interior, se vad frumusel (parerea mea)
- Am schimbat becurile la pozitie si numar inmatriculare cu leduri albe
- Astazi i-am montat si xenoane

Astept sa-mi vina noile jante pe 17, cred ca saptamana viitoare vin si ele, insa pentru cauciucuri va trebui sa mai astept putin finante noi.

Poze or sa vina cand se va indura Andrei sa ma ajute cu camera si cu niste baterii mai de Doamne ajuta, eventual le astept si pe cele de la intalnirea Praid, am inteles ca tot el le centralizeaza insa observ ca nu prea se misca treburile

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”