Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
adysss
EVO I

Mesaj de adysss » Vin Dec 07, 2007 9:19 am

Va rog, poate cineva sa confirme acesti timpi mari de asteptare ? dealer-ul de aici din Brasov mi-a spus ca deoarece sunt doar patru pachete de echipare timpii de asteptare sunt mici, adica mai putin de 1 luna. M-am mirat cand mi-a zis asta si l-am mai intrebat o data pe un ton spre nervos . Si da..a zis ca MAXIM o luna. Acum nu stiu ce sa mai cred...daca voi spuneti ca pentru un lancer negru vi s-a dat timp 3 luni...

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Vin Dec 07, 2007 3:04 pm

NU cred ca cineva iti poate confirma nici un rapsun sau termen.Daca acel dealer e asa sigur ca nu mai mult de o luna pune-l sa semneze o "nota" cum ca te va despagubi moral, in cazul depasiri termenului, nu ? Da-i avansu pune-l sa semneze hartia(legal) si poate se va tine de curand,desi din ce am citi si eu pe forum aici se pare ca 3 luni...apoi...numai stiu nici eu..) tind sa cred ca spre 3 luni

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Vin Dec 07, 2007 4:38 pm

la noi ma indoiesc ca s-a facut vreodata vreun studiu de piata sa vada cerinta unui produs inainte de a-l aduce.pentru o masina noua astepti enorm la toate firmele producatoare.apoi mai pierd prin vama vreo 2 -3 saptamani si mai depinde si de importator.sunt chiar curios si o sa urmaresc sa vad daca se fac livrarile la timp .asta va dovedi seriozitatea m car-ului.

santo
EVO I

Mesaj de santo » Sâm Dec 08, 2007 1:15 pm

salut

ce culoare ma sfatuiti sa aleg?

alb
negru
argintiu

cu care arata mai bine .am vazut la mine in oras pana acum 2 negre ....nu m-au impresionat foarte tare , argintiul este ok , dar pe alb oare cum arata ?

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Sâm Dec 08, 2007 2:03 pm

QUOTE (santo)salut

ce culoare ma sfatuiti sa aleg?

alb
negru
argintiu

cu care arata mai bine .am vazut la mine in oras pana acum 2 negre ....nu m-au impresionat foarte tare , argintiul este ok , dar pe alb oare cum arata ?

ALBUL duce foarte mult masina spre "limuzina" numai este asa agresiva, dar, ii da o nota in plus la eleganta.Este ok si albul,dar,pana nu vezi nu crede ))

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Sâm Dec 08, 2007 3:05 pm

ARGINTIU e o culoare comoda. Eu mi-am luat argintiu si e o uloare antijeg. Nu se stie cand e argintiu cand e pamantiu
Am spalat-o de 4 ori in 6 luni. Dar pot sa zic ca atunci cand e curata e foarte frumoasa.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Sâm Dec 08, 2007 7:17 pm

Si eu am comandat Argintiu si arata foarte bine. Trebuie sa recunosc ca tot pentru anti-jeg am cumparat-o, in Bucuresti a doua zi dupa spalare masina este la fel de murdara ca inainte de spalare.
Astazi am facut si drive test cu 1.5 INVITE. Masina se comporta fenomenal, motorul suna extraordinar, nu ma asteptam sa sune asa bine in turatie, acum am vazut ce inseamna Mitsubishi. Cutia super ok, frane la fel.
Am inteles ca la vara o sa apara si chip RALLYART pentru 1.5.
Mai am o saptamana si vineeee!

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Sâm Dec 08, 2007 9:39 pm

QUOTE (goangaus)Si eu am comandat Argintiu si arata foarte bine. Trebuie sa recunosc ca tot pentru anti-jeg am cumparat-o, in Bucuresti a doua zi dupa spalare masina este la fel de murdara ca inainte de spalare.
Astazi am facut si drive test cu 1.5 INVITE. Masina se comporta fenomenal, motorul suna extraordinar, nu ma asteptam sa sune asa bine in turatie, acum am vazut ce inseamna Mitsubishi. Cutia super ok, frane la fel.
Am inteles ca la vara o sa apara si chip RALLYART pentru 1.5.
Mai am o saptamana si vineeee!
Iti urez de pe acum km multi si fara probleme....sunt sigur ca te vei bucura de ea la maxim...mai putin in Bucuresti..in trafic...e scarbos...cred....La mine e supr scarbos(moscva) cand ies din orasu asta is cel mai fericit..Tzin sa te anunt ca este o masina foarte relaxanta...in traficul asta scarbos chiar nu te oboseste..Dap ...motorul suna super misto..)

santo
EVO I

Mesaj de santo » Sâm Dec 08, 2007 10:00 pm

ok ....acum am alta problema ...
la dealer in orasul meu exista lancer diesel 140cp argintiu a doua varianta de echipare .....intrebare ....se merita sa cumperi masina expusa ...ce ziceti ?

santo
EVO I

Mesaj de santo » Sâm Dec 08, 2007 10:04 pm

a si inca ceva ...ce stiti de reducerile pe care le poti obtine?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”