Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
vali_
EVO I

Mesaj de vali_ » Joi Dec 06, 2007 2:26 pm

Am vazut-o pe cea neagra din Giulesti . E super tare,dar am inteles de la dealer ca sunt deja vandute cele care or sa vina luna asta. si ar trebui sa astept cam 3 luni pt.un lancer negru :cry:

vali_
EVO I

Mesaj de vali_ » Joi Dec 06, 2007 2:32 pm

De ce oare vin asa de putine ? Se aduc cumva numai la comanda? ar trebui sa aduca mult mai multe pe stoc sa nu mai fie nevoit clientul sa astepte atata timp,ca eu unul nu pot astepta 3 luni :x

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Joi Dec 06, 2007 3:02 pm

Comanda se da de catre fiecare dealer si pt masinile astea a fost data de acum cateva luni, dar ei nu aveau de unde sa stie ca vor avea o cerere asa de mare.Nu e chiar asa mult sa astepti 3 luni sa'ti aduca masina pt ca vin tocmai din japonia, pt o Octavia care se fabrica in U.E astepti 4 luni.
P.S : Am avut dreptate cu masina din Giulesti?

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Joi Dec 06, 2007 3:04 pm

aaaa si inca ceva la comanda dureaza mai mult de 6 luni (asta daca vrei altceva decat dotarile de baza ale modelului)

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Joi Dec 06, 2007 3:12 pm

Un termen de livrare de 3 luni e rezonabil. Mai ales pt o masina care nu a intrat de f mult timp in productie si producatorul nu are inca stocuri. Avand in vedere si transportul, care dureaza mai mult tocmai din japonia, zic eu ca e ok.

M-am interesat la Opel de o Corsa si termenul de livrare este de cel putin 6 luni, pt o masina fabricata in Germania si care se vinde mult mai mult decat Mitsubishi Lancer. Deci se poate si mai rau.

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Joi Dec 06, 2007 3:14 pm

Si la Ford tot la fel cam este ....Noul Mondeo timp de livrare peste 5 luni

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Dec 06, 2007 3:18 pm

Si la Toyota corolla dureaza 4 luni cel putin livrarea si daca mai vrei si ESP optional de la 6 luni in sus.

Adrian
EVO I

Mesaj de Adrian » Joi Dec 06, 2007 4:35 pm

QUOTE ("RauL")O parte din masinile care trebuiau sa ajunga la sfarsitul lunii au ajuns in tara , restul vor ajunge peste cateva zile (nu stiu cu siguranta exact data pt ca depinde de transportator) Am doar niste informatii ca sunt in Turcia. Mai mult ca sigur saptamana viitoare vom avea masinile.

Asta ar fi chiar ok! Eu am vorbit cu leasingul si mi-a spus ca in jur de 15-20. Oricum pina la Craciun le avem.
Sunt curios insa cu taxa de prima inmatriculare.....daca astia o platesc pina la 1 ianuarie sau dupa aceasta data. Poate se reduce taxa cum promite Vosganian. Pe tine cu 1.5 nu prea te doare...insa eu cu 2.0.... :x

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Joi Dec 06, 2007 6:50 pm

QUOTE (vali_)De ce oare vin asa de putine ? Se aduc cumva numai la comanda? ar trebui sa aduca mult mai multe pe stoc sa nu mai fie nevoit clientul sa astepte atata timp,ca eu unul nu pot astepta 3 luni :x
Simplu pentru ca cererea este foarte mare , anumite zone au prioritate, iar ei intradevar nu se asteptau la asemnea explozie de comenzi. Alt motiv ar mai si formalitatile si birografia specifica romaneasca, sa nu uitam ca e masina fabricata in Japonia. Ma rog ar fi putut fi contracarata aceasta problema daca dealeri romani ar fi avut curajul sa faca comenzile innainte de Siab unde a fost lansat oficial, asa cum se pare ca au facut cei de piata americana si ruseasca,si care acum au prioritate la onorarea comenzilor.Ca si o mica alinare, pe piata ruseasca termenul a crescut de la 3 la 6 luni , la 6 - 12 luni , din cauza cererilor foarte mari. SI ca si o mica ironie, gandeste-te cat de mult au asteptat unii sa isi ia LOGAN ) TU NU POTI STA 3 LUNI )?

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Joi Dec 06, 2007 9:32 pm

QUOTE (Adrian)Poate se reduce taxa cum promite Vosganian. Pe tine cu 1.5 nu prea te doare...insa eu cu 2.0.... :x

Eu m'am cam saturat de promisiunile parlamentarilor romani.....prima data au spus ca baga taxa doar pt masinile sh si pe urma ......
asa ca nu cred ca o vor scoate prea rpd poate doar sa o micsoreze putin.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”