Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Mie Dec 05, 2007 12:54 pm

QUOTE (vali_)Salut, as vrea sa achizitionez si eu luna aceasta un lancer 2.0 diesel invite,dar nu prea m-am hotarat la culoare. Care credeti ca ar fi mai agresiva?
Da o fuga pana la M car din Calea Giulesti si vei vedea acolo cel mai agresiv Lancer. Black

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Mie Dec 05, 2007 1:17 pm

Da' rosu ce-are ?!

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Mie Dec 05, 2007 1:23 pm

QUOTE (sobolanu')Da' rosu ce-are ?!
N'are absolut nimic dar.... cam o sa fie plin orasu' de rosu..(si eu tot rosie am vrut sa'mi iau prima data dar m'am razgandit pt ca'mi place mai mult neagra)

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mie Dec 05, 2007 2:35 pm

QUOTE (vali_)Salut, as vrea sa achizitionez si eu luna aceasta un lancer 2.0 diesel invite,dar nu prea m-am hotarat la culoare. Care credeti ca ar fi mai agresiva?
Avand in vedere ca are "fatzau" de rechin si eu as merge pe negru sau pe acel albastur marin al lor care este super

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mie Dec 05, 2007 2:46 pm

Am luato neagra si nu regret. Abia astept sa ajunga.
Daca nu ai gasit una pe stoc este la GALATI una neagra cum vrei tu in showroom. Nu stiu daca este contractata dar daca vrei ma interesez.

andrei

Mesaj de andrei » Mie Dec 05, 2007 10:49 pm

Daca vine vorba de agresivitate, si eu tot pentru negru as opta, chiar daca e mai pretentioasa la intretinere...

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Mie Dec 05, 2007 10:58 pm

Din cate am inteles, cea din showroom de la Galati este luata in leasing de dealer (Iricad). Asa spuneau cand am fost sa vad si eu cum se prezinta noul Lancer. Nu stiu daca o pot vinde.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Dec 06, 2007 9:10 am

Stie cineva cati litri are portbagajul la noul lancer?

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Joi Dec 06, 2007 10:17 am

O parte din masinile care trebuiau sa ajunga la sfarsitul lunii au ajuns in tara , restul vor ajunge peste cateva zile (nu stiu cu siguranta exact data pt ca depinde de transportator) Am doar niste informatii ca sunt in Turcia. Mai mult ca sigur saptamana viitoare vom avea masinile.

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Joi Dec 06, 2007 12:07 pm

QUOTE (Sfinxul)Din cate am inteles, cea din showroom de la Galati este luata in leasing de dealer (Iricad). Asa spuneau cand am fost sa vad si eu cum se prezinta noul Lancer. Nu stiu daca o pot vinde.

Se poate vinde masina. Ai doua posibilitati ca sa iei o astfel de masina. Una ar fi sa preiei leasing-ul, in conditiile contractului incheiat de dealer, ceea ce nu este foarte avantajos. Sau poti sa platesti o taxa in jur de 200 de euro, pt incheierea leasing-ului, si poti lua masina cash, in rate, cu alt leasing, cum vrei tu.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”