Intalnire periodica Galati

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
tiborg
EVO I

Mesaj de tiborg » Sâm Mai 23, 2009 4:22 pm

Si pe langa poze am mai pus si un mic filmulet facut cu aparatul foto
Nu prea se vede bine pentru ca a trebuit sa compresez putin filmul (avea peste 200 MB si uploadul max este de 100 MB pe site-ul respectiv).
In fine, vizionare placuta:

Movie - Mitsubishi Adventure Day 1

tiborg
EVO I

Mesaj de tiborg » Dum Mai 24, 2009 2:16 pm

Am fost si Duminica la eveniment. Pacat ca nu ati venit pentru ca aveati ocazia sa trageti cu arcul, sa jucati darts si sa macati mici si carnaciori. A fost si un concurs pentru soferi de indemanare off-road, s-au dat diplome... am pus cateva poze tot pe linkurile precizate de mine mai sus... si am facut si un mic accident de masina cu o dacie 1300 (sau 1310)... aste e... atentie la neatentie...

tiborg
EVO I

Mesaj de tiborg » Dum Mai 24, 2009 9:45 pm

Ma scuzati ptr al treilea topic consecutiv (functia edit dispare dupa un timp), am uitat sa precizez ca dupa accident, in decursul zilei mi s-a furat si antena radio.

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Dum Mai 24, 2009 9:47 pm

pfff...ar fi fost frumos, pacat ca nu am putut ajunge azi . cum ai reusit performanta sa deranjezi o dacie 1310? )

tiborg
EVO I

Mesaj de tiborg » Dum Mai 24, 2009 10:15 pm

Am intrat in depasirea a 2 dacii la iesirea din Sendreni (ma duceam la evenimentul Mitsu), si prima masina din fata, cu lamaia in geam, s-a hotarat sa faca la stanga (el cica semnalizase, dar eu nu l-am vazut ptr ca era cealalta dacie intre noi doi) Si am facut poc. Eu capota f putin infundata pe o spurafata cam cat palma si un pic zgariata, farul din dreapta f putin zgariat si o mica crapatura, bara fata f putin zgariata. El, aripa spate spulberata, bara spate spulberata, tripla stanga spate sulberata.
4 puncte amenda = 120 RON in 48 de ore si 3 puncte penalizare. Politistul din Sendreni a fos foarte de treaba, pentru ca inca eram pe linia continua (semnul de sfarsit de restrictie fiind la 5 metri mai incolo..) si a trecut in raport ca n-am pastra distanta fata de cel din fata. Parerea mea e ca respectivul daca nu era incepator si se uita mai bine in retrovizoare ar fi vazut ca vin cu viteza (nu peste cea legala) si ca incep depasirea si ma astepta sa trec. Celalalt sofer din dacia dintre noi mi-a zis ca multe accidente s-au intamplat in dreptul acelui drum secundar pentru ca nu e semnalizat corespunzator si foarte multa lume vede semnul cu sfarsit de restrictie pentru depasire (care este aproape chiar in dreptul intersectiei respective) si incepe depasirea iar cel care incetineste sa faca stanga e pocnit daca nu se asigura bine...
Culmea e ca in timp ce stateam noi acolo, am vazut vreo 5 depasiri tot in locul acela pe linia continua...

In fine supararea mea cea mai mare e ca mi-a furat antena si 95% s-a intamplat tocmai la evenimentul Mitsubishi (probabil era cineva care ducea lipsa). Am observat abia acasa... Bine ca am full casco... se rezolva.

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Lun Aug 10, 2009 11:46 am

valeeuu da ce lipsa de activitate in Galati ... trezirea oameni buni de la caldura de afara vi se trage?

liviu77
EVO I

Mesaj de liviu77 » Lun Aug 10, 2009 11:49 am

Incercam sa ne vedem duminica? Poate ne intalnim la Gradina Publica, parca e un circ amplasat la McDonald's...

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Dum Aug 23, 2009 12:21 pm

mmm se pare ca nu au fost doritori )

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Vin Sep 18, 2009 10:43 pm

lancer rosu, inform cu numar rosu in micro 17 pe brailei, il revendica cineva? )

the master66
EVO I

Mesaj de the master66 » Dum Oct 25, 2009 2:30 pm

allexino si inca un lancer alb vam vazut in seara de 24-25 octombrie 2009 la viva club ... allexino era la o nunta si celalalt nu stiu ca nu il cunosc poate se identifica pe forum ...

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”