zgomot la directie
la manevre st dr face un zgomot ciudat, de parca nu ar avea ungere si nu tot timpul, nu stiu ce sa fie , am schimbat partea superioara unde arcul se strange pe acroserie, de fapt nu pe caroserie , ci pe o piesa , ce se numeste "copela", aici in spania, ce se roteste odata cu schimbarea directiei, cu tot cu arc...si nu s=a reglementat, ...poate sa imi zica cineva cea? va rog?
- mayer_maryus
- EVO I
QUOTE (aur200 @ Feb 2 2009, 08:07 PM) la manevre st dr face un zgomot ciudat, de parca nu ar avea ungere si nu tot timpul, nu stiu ce sa fie , am schimbat partea superioara unde arcul se strange pe acroserie, de fapt nu pe caroserie , ci pe o piesa , ce se numeste "copela", aici in spania, ce se roteste odata cu schimbarea directiei, cu tot cu arc...si nu s=a reglementat, ...poate sa imi zica cineva cea? va rog?
man sant mai multe pb care ar putea cauza zgo,otul tau 'ciudat' acum depimde cat de bine l-ai localizat
unde exact se aude? poate sa fie si pompa de servo, sa-i fi pus tipul de ulei gresit, sa nu aibe ungere rulmentii de sus de la amortizoare care nu-mi vin acum cum draq se numesc si mai sant......
man sant mai multe pb care ar putea cauza zgo,otul tau 'ciudat' acum depimde cat de bine l-ai localizat
unde exact se aude? poate sa fie si pompa de servo, sa-i fi pus tipul de ulei gresit, sa nu aibe ungere rulmentii de sus de la amortizoare care nu-mi vin acum cum draq se numesc si mai sant......
QUOTE (mayer_maryus @ Feb 10 2009, 08:41 AM) man sant mai multe pb care ar putea cauza zgo,otul tau 'ciudat' acum depimde cat de bine l-ai localizat
poate fi cred si de la lichidul de directie, ptr k anul trecut , cand iam facut revizia, a completat cu ceva lichid, in schimb a facuto asa de repede k nu stiu ce ia pus, si apoi nu a mai facut ptr o perioada, cam o luna, apoi a inceput iarasi
, iar rulmentii de la partea superioara a arcului , unul e nou, iar celalat e uns, e gresat...nu stiu ce sa aiba...
poate fi cred si de la lichidul de directie, ptr k anul trecut , cand iam facut revizia, a completat cu ceva lichid, in schimb a facuto asa de repede k nu stiu ce ia pus, si apoi nu a mai facut ptr o perioada, cam o luna, apoi a inceput iarasi
, iar rulmentii de la partea superioara a arcului , unul e nou, iar celalat e uns, e gresat...nu stiu ce sa aiba...
- florin munteanu
- EVO I
- new72coral
- EVO I
Baieti,acelasi scartait l-am avut si eu cand luam la maxim volan stanga sau dreapta,poate nu o sa va vina sa credeti dar a fost mai simplu decat credeam,cu toate ca m-am speriat groaznic ca ar pute fi altceva (mecanicul sa traiasca ca nu m-a pus sa schimb altceva) raspuns,intindeti bine sau schimbati cureaua de transmisieee!