Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
DragosT
EVO I

Mesaj de DragosT » Lun Aug 03, 2009 2:58 pm

QUOTE (themircea @ Jun 27 2009, 11:59 AM) Salut!

DragosT - nu-i problema ca-i Sambata. Nici ca-i ora 13 sau chiar mai tarziu. Totusi, asa cum iti spuneam, s-ar putea sa fim in concediu. Aflam programarea exacta a concediului in ~2 saptamani.

In principiu, daca noi vom fi in concediu in acea perioada, nu am putea trimite coletul mai devreme pe adresa vreunui prieten sau rude din Bucuresti? Tu cand vii, tavita si covorasele sunt acolo si te asteapta.

O alta "cascadorie" ar fi sa le pun in masina mea saptamana viitoare cand merg spre Germania si sa ne intalnim in Budapesta... Singura problema ar fi ca trec noaptea prin Budapesta si la dus si la intors.

Weekend placut!
Mircea

Mircea,

Sa inteleg ca te-ai intors din concediu ? Sper ca fost relaxant si ai reusit sa-ti "incarci" bateriile pentru munca.
In cazul asta, s-ar putea sa trec sambata viitoare prin TM dimineata, cand vin de la Budapesta, sa iau covorase si tavita de portbagaj pentru Outlander-ul meu ?
Daca se poate, poti sa-mi dai niste coordonate ? O sa vin dinspre Cenad.
Multumesc anticipat.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Aug 04, 2009 10:59 pm

mircea as dori sa stiu daca ai pe stoc tavita pentru portbagaj lancer sedan 2008 invite( fara subwoofer)..as fi interesat de una si as dori sa stiu daca poti aduce si capacele pentru acoperirea orificiilor unde intra suportul pentru portbagajul superior...mi-a sarit una pe autostrada:((....la reprezentanta e 1 milion...ma gandesc daca aduci tu si e un pret tot pe-acolo sa iau de la tine..decat sa iau de la ei

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Mar Aug 04, 2009 11:28 pm

QUOTE (DragosT @ Aug 3 2009, 02:58 PM) Mircea,

Sa inteleg ca te-ai intors din concediu ? Sper ca fost relaxant si ai reusit sa-ti "incarci" bateriile pentru munca.
In cazul asta, s-ar putea sa trec sambata viitoare prin TM dimineata, cand vin de la Budapesta, sa iau covorase si tavita de portbagaj pentru Outlander-ul meu ?
Daca se poate, poti sa-mi dai niste coordonate ? O sa vin dinspre Cenad.
Multumesc anticipat.

La o zi dupa ce am comandat eu zicea ca inchid si pleaca in concediu - adica undeva in 1 august.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Aug 13, 2009 11:59 am

Salut!

Oameni buni, ce sa fac ca sa primesc notificari pe mail despre posturi noi?!
Vad ca despre PM-uri sunt anuntat, dar la posturi...nimic.

Prin urmare, pentru motivul de mai sus, va cer scuze tuturor pentru intarzierea grosolana si de neiertat in raspunsuri.
Imediat dupa ce scriu acest post imi voi face in mod ritual Seppuku, in semn de protest pentru ca nu primesc notificari pe mail...

Marty - Iti multumesc ca mi-ai trimis PM. Pentru acesta am primit notificare. Ti-am si raspuns la el: 151+115-10, curierat gratuit.
Inca o data: te rog sa ma scuzi pentru intarziere!

LAV77 - Noi iti multumim pentru ca ai cumparat de la noi! Sper sa ne contactezi si pentru urmatoarea ta masina...
Cat despre "practica" - vei vedea ca o sa te feliciti in fiecare zi pentru ca ti-ai cumparat-o si nici nu-ti vei mai aminti cum era cand nu aveai tavita in portbagaj...

DragosT - nu, inca nu. Suntem in concediu pana in 15.08. Reincepem lucrul in 17.08. Dupa aceea iti stam cu placere la dispozitie!

marius_EVO - Tavita pentru Lancer nou fara subwoofer e pe stoc. 151 ron minus 10% sau curierat gratuit.
Cat despre acele capace - scuze, nu avem de unde sa aducem si nici nu am vreo sursa mai ieftina pe care as putea sa ti-o recomand.

Va multumesc tuturor!
Mircea

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Aug 13, 2009 12:15 pm

QUOTE (themircea @ Aug 13 2009, 11:59 AM) Salut!

Oameni buni, ce sa fac ca sa primesc notificari pe mail despre posturi noi?!
Vad ca despre PM-uri sunt anuntat, dar la posturi...nimic.
In primul rand trebuie sa te duci in "My controls->Email settings" si sa bifezi optiunea "Enable email notification by default" cu "Imediate notification".
Aceasta optiune te aboneaza la orice topic la care participi (primesti notificari).
Apoi, pentru topicuri deja existente, trebuie sa te duci pe fiecare in parte in partea din dreapta sus pe butonul "Options" si sa dai click pe "Track this topic".
La fel se poate face si la nivel de forum (Subscribe to forum).

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Vin Aug 21, 2009 8:41 am

Salut!

goangaus - Da, toate alea-s OK... Acolo m-am uitat din prima, sa vad daca nu cumva n-a fost vreun "cutremur" pe platforma forumului si sa se fi schimbat setari...
Stii ce-am facut? Am sters cookie-urile si vad ca acum merge... Deocamdata...

Iti multumesc pentru ajutor si pentru promptitudine!
Mircea

spiciu
EVO I

Mesaj de spiciu » Vin Aug 21, 2009 4:43 pm

salut!vreau si eu o tavita portbagaj de lancer clasic 2007.iti las pm cu datele de livrare.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mar Aug 25, 2009 7:44 am

Salut!

spiciu - Multumesc pentru PM si pentru comanda.
Din pacate, datele sunt insuficiente pentru facturare si livrare.

Pentru facturare si livrare, te rog sa ne scrii PM sau sa ne suni cu urmatoarele:
? date de facturare: persoana fizica (CNP si CI ? aici puteti si ?gresi? cate o cifra pe ici-colo, ca nu se uita nimeni...), firma (toate datele, inclusiv IBAN ?aici trebuie corecte ca e vorba despre contabilitate)
? date de livrare: la serviciu sau acasa, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei - asta ai scris, dar nu stiu judetul (pot banui, dar nu e destul...)
? neaparat un numar de telefon valabil

Multumesc,
Mircea

liviu77
EVO I

Mesaj de liviu77 » Mar Sep 01, 2009 4:43 pm

Salut Mircea,

Ai cumva presuri si eventual tavita portbagaj pentru Renault Koleos?

Astept vesti privind existenta lor si preturi!

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Sep 02, 2009 6:30 pm

Salut!

liviu77 - Tavita pentru portbagaj de Koleos avem pe stoc. 151 ron minus 10% sau curierat gratuit
La covorase de cauciuc, insa, nu a aparut inca matrita. Speram sa fie in viitorul apropiat, dar nu stiu sa-ti spun cand.

Multumesc,
Mircea

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”