Intalnirea De Vara 2009 - Poiana Zanelor
QUOTE (MIB @ Jul 29 2009, 01:33 PM) Astept PM daca vrea cineva camera!
uite ce bine ar fi fost sa foloseasca toti agenda telefonica .....MIB suna ma sa vorbim , sa vedem cum facem sa primesti banii inapoi , eu sunt plecat saptamana asta din tara dar vin duminica inapoi ...da mi un telefon , gasesti nr in agenda de pe forum
uite ce bine ar fi fost sa foloseasca toti agenda telefonica .....MIB suna ma sa vorbim , sa vedem cum facem sa primesti banii inapoi , eu sunt plecat saptamana asta din tara dar vin duminica inapoi ...da mi un telefon , gasesti nr in agenda de pe forum
MIB sper ca esti spre OK, sanatate pustiului in mod special. Pt. drumul dinspre Constanta recomand trecerea prin Oituz si apoi in sus - Lacul Sf. Ana, Tusnad poate fi o oprire binevenita pt. noapte, daca nu vrei sa vii intins pana in Bistrita (statiune curata, chiar daca se vorbeste mult ungureste nu-s probleme) Tihuta e inca in lucru, deci nu prea este o optiune din punctul meu de vedere, eu plecand din Iasi si tot ma bate gandul sa trec prin Prislop dacat sa ma enervez prin Tihuta.
Oroles multumesc recomandare, dar care ar fi traseul recomandat Constanta - Oituz.? Referitor cu limba maghiara nu imi fac probleme ca sunt de al lor, ma rog 50% si cunosc limba maghiara foarte bine.
Am verificat si GPS-ul care imi da urmatorul traseu. Constanta - Slobozia - Buzau - Focsani - Adjud - Bacau - Falticeni - Gura Homorului - Campulung M - Valea Putnei - Rotunda - Valea Mare - Sant. Ce alte trasee sunt ? Si cine stie exact coordonatele GPS pentru Valea Zanelor (preferabil format GG MM SS.S sau GG MM.MMM)
Sunt singurul nebun care vine din Constanta?
Am verificat si GPS-ul care imi da urmatorul traseu. Constanta - Slobozia - Buzau - Focsani - Adjud - Bacau - Falticeni - Gura Homorului - Campulung M - Valea Putnei - Rotunda - Valea Mare - Sant. Ce alte trasee sunt ? Si cine stie exact coordonatele GPS pentru Valea Zanelor (preferabil format GG MM SS.S sau GG MM.MMM)
Sunt singurul nebun care vine din Constanta?