The old war: EVO vs. STi
Si uite ca am "aprins focul".
Desi multi vor considera ca poate nu e locul unui astfel de thread pe un forum care simpatizeaza EVO-ul, am zis ca totusi ar fi ok sa discutam despre asta.
Evident, aleg EVO-ul, e destul de nervos, sta mai bine pe curbe si de design pot spune ca sunt mai mult decat indragostit.
PS: un articol dragut.
Desi multi vor considera ca poate nu e locul unui astfel de thread pe un forum care simpatizeaza EVO-ul, am zis ca totusi ar fi ok sa discutam despre asta.
Evident, aleg EVO-ul, e destul de nervos, sta mai bine pe curbe si de design pot spune ca sunt mai mult decat indragostit.
PS: un articol dragut.
...Hmmm...eu aleg Mitshuba...nu stiu motivul concret..cu toate ca exista cateva pareri destul de profesioniste ce sustin ca Subaru sta altfel pe sosea si are alte frane..(in sensul bun);..iar sunetul este ...THE MOTHER OF ALL ENGINE......exista si alte teorii cum ca Subaru impinge botul in exterior...este foarte subvirator...;in schimb este si ceva mai complicat ca mecanica...
Daca ar fi dupa mine si banii ar fi ai mei, mi-ash cumpara SUBARU. Va explic de ce: motor boxer, mult mai asezata - intre rotzi cum se spune-sound impecabil (foarte frumos spus Mother of all engines), mult mai violent decat MITSU, adica mai barbatesc, iar la design, bate de departe, foarte agresiv, spune direct ceea ce are de zis si lumea intoarce capul dupa el, mai degraba decat dupa MITSU.
Dar cum nu e dupa mine, probabil ca o sa imi iau MITSUBA pentru ca SUBARU are probleme cu ambreiajul (le mananca rau si repede) si am mai auzit de la posesori ca are probleme cu amortizoarele spate. Am mers cu MITSU si are destule aspecte pozitive, foarte spatioasa in interior si bine pusa la punct in fiecare detaliu.
Diferentzele sunt oricum destul de mici intre ele si se bat la sutimi de secunda si imi plac amandoua.
Dar cum nu e dupa mine, probabil ca o sa imi iau MITSUBA pentru ca SUBARU are probleme cu ambreiajul (le mananca rau si repede) si am mai auzit de la posesori ca are probleme cu amortizoarele spate. Am mers cu MITSU si are destule aspecte pozitive, foarte spatioasa in interior si bine pusa la punct in fiecare detaliu.
Diferentzele sunt oricum destul de mici intre ele si se bat la sutimi de secunda si imi plac amandoua.