Activitatea Moderatorilor
I-am sters un topic userului "boss_la_bani", iar in curand o sa se numeasca "boss_la_ban". I-am dat warn si preview la posturi.
QUOTE Este a doua oara cand deschizi un topic aiurea. Am impresia ca o faci in bataie de joc. Deocamdata primesti warning si ti se vor monitoriza toate posturile. Data viitoare iti iei ban.
QUOTE Este a doua oara cand deschizi un topic aiurea. Am impresia ca o faci in bataie de joc. Deocamdata primesti warning si ti se vor monitoriza toate posturile. Data viitoare iti iei ban.
- andrei.pex
- EVO I
Am sters topicul " How to " creat de conchistadorul in aria " Noul Lancer " deoarece mai exista 2 topicuri asemanatoare nu 1 , chiar 2 . Exista topicul " Do-it yourself " pe care efectiv nu l`a gasit ( din spuse ) dar si " angel eyes pt lancer? "
Userul a fost avertizat prin pm dar cred ca merita ceva mai mult . Acum sa fim seriosi .... cum sa nu vezi ditai subforumu " Do-it yourself " apoi sa mai si intrebi de agel eyes pe lancer , unde , again , exista ditai topicu` pe tema asta
Userul a fost avertizat prin pm dar cred ca merita ceva mai mult . Acum sa fim seriosi .... cum sa nu vezi ditai subforumu " Do-it yourself " apoi sa mai si intrebi de agel eyes pe lancer , unde , again , exista ditai topicu` pe tema asta
- andrei.pex
- EVO I
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=2767&hl=
Alt user care a intrat direct la rubrica de vanzari.
Nu a pus nici macar preturi... nimic.
Ce facem cu el?
Alt user care a intrat direct la rubrica de vanzari.
Nu a pus nici macar preturi... nimic.
Ce facem cu el?