Masina pe dreapta ?( 2 saptamani) plecare in concediu

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Mie Noi 28, 2007 11:17 am

sa se reseteze computerul de bord da , se poate intampla(90% sunt sigur ca asa se intampla) , dar aceste este cel care iti arata consumurile ,si viteza medie . comp-ul care gestioneaza motorul nu prea are cum sa pateasca ceva .. sigur programul lui e scris intr-o memorie ROM care nu se sterge in lipsa curentului - ca si un telefon mobil.
toate bune.

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mie Noi 28, 2007 3:05 pm

QUOTE (Andrei_Iasi)sa se reseteze computerul de bord da , se poate intampla(90% sunt sigur ca asa se intampla) , dar aceste este cel care iti arata consumurile ,si viteza medie . comp-ul care gestioneaza motorul nu prea are cum sa pateasca ceva .. sigur programul lui e scris intr-o memorie ROM care nu se sterge in lipsa curentului - ca si un telefon mobil.
toate bune.
Computerul de bord,ceasul,posturile de radio nu faceau parte din preocuparile mele, Ai pus punctul pe "I" Si eu mam gandit innainte de a posta ca acel comp nu are cum sa fie afectat..no....nu era sigur sigur..si am apelat la ajutorul vostru..spre bucuria mea au fost destui care au sarit in ajutoru..) ceea ce e bine...Acum is linistit Mersi si tzie Andrei

Ramaxel
EVO I

Mesaj de Ramaxel » Mie Noi 28, 2007 6:26 pm

Scrie in manualul masinii exact ce se intampla daca scoti bateria...stiu ca eu am citit dar am uitat.

yubu
EVO I

Mesaj de yubu » Mie Noi 28, 2007 7:53 pm

salut...parerea mea e ca nu tre sa scoti bateria , dar in caz ca o scoti Nu o lasa afara ca pe frigul asta o sa ramai fara deoarece nu o sa mai aiba nici un consumator pe ea...yo daca as fii in locul tau as lasa pe cineva sa aiba grija de ea .. sa ii dea o cheie la 3-4 zile...asta ca sa stai calm ca nu se va intampla nimik datorita frigului...daca ai alarma pe ea ...atunci mai bine dezactivezi alarma...daca nu ai...nu are ce sa se intample:D... distractie placuta in Cipru... sa aduci ceva cald de acolo:D.. si sper sa nu intmpini neplaceri aici cu masina cat si acolo cu distractia:D
P.S. Daca lasi cheia cuiva noteazati nr de km parcursi si fa-l sa inteleaga ca tii cont de ei:).. dar sunt sigur ca gasesti pe cineva de incredre...si nu o lasa parcata la baza unui bloc sau ceva ca daca nu va pica ceva pana de revelion pe ea... in noaptea de revelion risti sa se "aprinda" (nu ca ia foc...dar nici bine un o sa ii faca daca o sa iti pice fel si fel de petarde aprinse pe ea). Bafta

keny
EVO I

Mesaj de keny » Mie Noi 28, 2007 8:37 pm

mi-am permis sa modific titlul topicului...se omisese un "s" pe acolo

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mie Noi 28, 2007 10:13 pm

QUOTE (Ramaxel)Scrie in manualul masinii exact ce se intampla daca scoti bateria...stiu ca eu am citit dar am uitat.
Te cred tati dar manualu meu este in RUSA ))) si la cata rusa stiu eu he he in fine am intrebat colo si pe colo si aici si maj raspunsurilor au fost ca nu e nimik grav

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mie Noi 28, 2007 10:15 pm

QUOTE (keny)mi-am permis sa modific titlul topicului...se omisese un "s" pe acolo
Pai cred ca imi era foame rau de tot , si asa nu eram eu bun la romana , acum si mai putin..Oricum mersi frumos , dau o bere cand vin acasa, sau cand vii tu in Moscova

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mie Noi 28, 2007 10:18 pm

QUOTE (yubu)salut...parerea mea e ca nu tre sa scoti bateria , dar in caz ca o scoti Nu o lasa afara ca pe frigul asta o sa ramai fara deoarece nu o sa mai aiba nici un consumator pe ea...yo daca as fii in locul tau as lasa pe cineva sa aiba grija de ea .. sa ii dea o cheie la 3-4 zile...asta ca sa stai calm ca nu se va intampla nimik datorita frigului...daca ai alarma pe ea ...atunci mai bine dezactivezi alarma...daca nu ai...nu are ce sa se intample:D... distractie placuta in Cipru... sa aduci ceva cald de acolo:D.. si sper sa nu intmpini neplaceri aici cu masina cat si acolo cu distractia:D
P.S. Daca lasi cheia cuiva noteazati nr de km parcursi si fa-l sa inteleaga ca tii cont de ei:).. dar sunt sigur ca gasesti pe cineva de incredre...si nu o lasa parcata la baza unui bloc sau ceva ca daca nu va pica ceva pana de revelion pe ea... in noaptea de revelion risti sa se "aprinda" (nu ca ia foc...dar nici bine un o sa ii faca daca o sa iti pice fel si fel de petarde aprinse pe ea). Bafta
Daca as avea pe cineva de incredere, crede-ma ca ias lasa si cheile si ias da si acordul sa faca o tura..dar nu am..Putini prieteni care ii avem aici pleaca si ei pe unde pot.Cu petardele nu ar fi problema ca ei se strang in Piata Rosie si se bubuie.Cu siguranta bateria va sta in casa langa calorifer sa isi tina de urat .Stiu si sunt constientca calea propusa de tine este cea mai indicata, dar , din pacate nu am aceasta varianta..Mersi oricum pentru sfaturi ...Mersi de urarii si tzie itzi doresc distractie placuta si sosele sigure..

keny
EVO I

Mesaj de keny » Joi Noi 29, 2007 1:21 am

QUOTE (zanfirdm)QUOTE (keny)mi-am permis sa modific titlul topicului...se omisese un "s" pe acolo
Pai cred ca imi era foame rau de tot , si asa nu eram eu bun la romana , acum si mai putin..Oricum mersi frumos , dau o bere cand vin acasa, sau cand vii tu in Moscova

Atat am vrut sa stiu, te-am notat in carnetel

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”