Numere de inmatriculare de pe forum
QUOTE (cirnatu)Mihai, Mitsubishi Lancer 2.0 Stone Grey. B 65 UOM . Parking cu Prima TV in parbriz. Pentru moment fara modificari....
Nu cred ca ma insel, dar parca masina ta e parcata mereu exact in fata la America House in Pta Victoriei!!! Lucrezi cumva acolo??? Apropo' la ce ora vii ca sa ocupi un loc acolo ???
Nu cred ca ma insel, dar parca masina ta e parcata mereu exact in fata la America House in Pta Victoriei!!! Lucrezi cumva acolo??? Apropo' la ce ora vii ca sa ocupi un loc acolo ???
Nu cred ca ma insel, dar parca masina ta e parcata mereu exact in fata la America House in Pta Victoriei!!! Lucrezi cumva acolo??? Apropo' la ce ora vii ca sa ocupi un loc acolo ???[/quote]
Acolo lucrez. Ca sa prind loc si sa ajung in timp civilizat la munca plec de acasa la 7 dim. Daca am filmari mai tirziu merg cu metroul aprox 6 min...nu prea mai am nervi de trafic. La anul vreau sa cumpar un colt si pentru nevasta al meu, sa plimbe bebele ....sa pot sa merg mai des cu metroul.
Acolo lucrez. Ca sa prind loc si sa ajung in timp civilizat la munca plec de acasa la 7 dim. Daca am filmari mai tirziu merg cu metroul aprox 6 min...nu prea mai am nervi de trafic. La anul vreau sa cumpar un colt si pentru nevasta al meu, sa plimbe bebele ....sa pot sa merg mai des cu metroul.
Acolo lucrez. Ca sa prind loc si sa ajung in timp civilizat la munca plec de acasa la 7 dim. Daca am filmari mai tirziu merg cu metroul aprox 6 min...nu prea mai am nervi de trafic. La anul vreau sa cumpar un colt si pentru nevasta al meu, sa plimbe bebele ....sa pot sa merg mai des cu metroul.[/quote]
Si eu tot acolo lucrez!!!! La ce etaj, ce aripa????
Eu plimb bebele cu lancerul, ii place la nebunie ca are spatiu de joaca in el!
De mers, merg cu metroul, e mai rapid !!!!
O zi buna!
Si eu tot acolo lucrez!!!! La ce etaj, ce aripa????
Eu plimb bebele cu lancerul, ii place la nebunie ca are spatiu de joaca in el!
De mers, merg cu metroul, e mai rapid !!!!
O zi buna!
- cristi63wst
- EVO I