Chiptuning by Flashtuning SRL
Ligla, nu e frumos ce faci si nici regulamentar:
"10. NU SE FACE CONCURENTA NELOIALA - nu postati contraoferte mai avantajoase pe topicul initiat de vanzator, de genul "Luati de la mine, aduc eu mai ieftin/bun/repede..." - BAN 14 zile."
Resoftarea la aceasta motorizare la mine costa 200 euro si castigi 25CP si 35Nm cuplu.
"10. NU SE FACE CONCURENTA NELOIALA - nu postati contraoferte mai avantajoase pe topicul initiat de vanzator, de genul "Luati de la mine, aduc eu mai ieftin/bun/repede..." - BAN 14 zile."
Resoftarea la aceasta motorizare la mine costa 200 euro si castigi 25CP si 35Nm cuplu.
n-am facut nici un fel de concurenta..imi pare rau ca asta crezi..daca citeai ce am scris pana la capat vedeai ca am mentionat faptul ca nu fac reclama nimanui si ca pretul e doar sa-si faca el o idee..
Drept dovada la tine e mai ieftin.
Nu fac eu resoftarea, nu am nici un interes si nici un castig de pe urma acestui lucru.
Daca postul meu chiar se considera a fi concurenta neloiala rog sa se stearga!
Drept dovada la tine e mai ieftin.
Nu fac eu resoftarea, nu am nici un interes si nici un castig de pe urma acestui lucru.
Daca postul meu chiar se considera a fi concurenta neloiala rog sa se stearga!
Nici eu nu ma bag in topicul comercial al altora sa ofer solutii alternative, chiar daca as putea. Topicul e un anunt comercial - daca nu e postat in sectiunea Bursa este pentru ca asta e structura forumului. Chestiune de nuanta, apropo de "spiritul legii" sau "litera legii"
Nu sunt ofensat, sa nu se inteleaga gresit. Si da, topicul are si un caracter informativ: ofer orice fel de informatii legate de chiptuning in general si de serviciile oferite de noi in particular.
Atata timp cat conversam pe un ton civilizat si nu offtopic, eu cred ca nu trebuie sterse aceste posturi, sunt utile pentru a informa userii si despre aceste aspecte.
Nu sunt ofensat, sa nu se inteleaga gresit. Si da, topicul are si un caracter informativ: ofer orice fel de informatii legate de chiptuning in general si de serviciile oferite de noi in particular.
Atata timp cat conversam pe un ton civilizat si nu offtopic, eu cred ca nu trebuie sterse aceste posturi, sunt utile pentru a informa userii si despre aceste aspecte.