Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Iun 21, 2009 7:58 pm

Stai linistit ca esti vaccinat, bine ai venit si orice barfa o bagam aici dar ai grija pe cine barfesti ca poate ajunge si ala moderator intr-o buna zi

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Iun 22, 2009 12:53 am

QUOTE Cu mult plagiat de la cix...
Chacha, stai linistit ca si eu am cautat textul pe goagal, doar nu credeai ca pot sa ma exprim asa filozofic.

Andrei.pex, bine-ai venit. Acum poti sa citesti toate topicurile de-aici sa vezi ce s-a barfit despre tine.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Lun Iun 22, 2009 1:51 pm

Bine ai venit Pex-ule.
Ia zi ... si cu garantia la masina cum ramane?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Iun 23, 2009 7:52 pm

Pentru userul gabicupsa pentru un anunt de la bursa:

QUOTE Imi pare rau sa te anunt ca mitsu.ro nu incurajeaza inregistrarea userilor cu scopul de a-si vinde/ a cumpara anumite produse. Esti invitatul meu ca inainte de a posta sa citesti regulamentul, in mod special paragraful Regulament specific BURSA . Din cate observ esti posesorul unui automobil Mitsubishi, deci esti binevenit in comunitate.
Fiind prima abatere nu primesti warn.

Antuntul era:
QUOTE Cumpar planetara dreapta Mitsubishi carisma din 2000. lungimea intre burdufuri e de 39 cm. Va rog sa sunati daca aveti pt ca ma descurc cam greu cu forumul sau e-mail gabichr@yahoo.com Tel 0756-617293

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Iun 24, 2009 1:06 pm

Userul 'gyg_scorpion' a creat 10 topicuri in sectiunea Colt pe care le-am sters. I-am dat urm pm:
QUOTE Imi pare rau sa te anunt ca mitsu.ro nu incurajeaza inregistrarea userilor cu scopul de a-si vinde anumite produse. Esti invitatul meu ca inainte de a posta sa citesti regulamentul, in mod special paragraful Regulament specific BURSA.
Pe langa faptul ca ai postat aiurea ai si facut 10 topicuri. Daca dovedesti ca ceea ce vinzi tu este un adevarat avantaj pentru comunitatea mitsu o sa iti fie permis sa postezi anuntul tau la sectiunea bursa.

LE: Smecherasul a continuat si a mai postat inca 8 anunturi la bursa. Pe langa faptul ca au fost postate fara pret a facut si anunt pentru fiecare piesa de masina.
Andrei, eu zic ca ai motive suficiente pentru a-l warnuii macar 50%. Eu i-am dat 10% si am bifat enforce moderator preview.
Dupa parerea mea e chiar spam

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Joi Iun 25, 2009 12:28 pm

User`ul " daann" a creat topicul " Schimb " la bursa pentru care a primit avertisment prin PM , iar in cele din urma topicul a fost sters

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Sâm Iun 27, 2009 2:18 pm

care e masura standard care se aplica atunci cand cineva posteaza un anunt din primul post? ca acesta http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=2636&hl=

sterg si pm sau sterg si 10% ?

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Iun 27, 2009 3:22 pm

Se sterge + pm.

Fara warn, fiind prima abatere. Iar sansele sa nu fi citit regulamentul sunt de 100%.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Sâm Iun 27, 2009 6:27 pm

mersi. am stes si am dat pm.

acum as vrea sa va intreb daca voi gasiti utile posturile astea.
eu nu.
Citate din astea din folclorul tehnic stie oricine sa dea.
Eu nu vad rostul acestor posturi. mi se pare ca ele maresc inutil nr de posturi si scad densitatea informatiei.
postul se gaseste aici http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... 0&start=40

QUOTE (Bozgoru @ May 16 2009, 02:41 AM) probema e simpla... cei de la mitsubishi de la service sunt romani.. asa cum sunt toti de altfel... romanii nu se pricep la nici o masina la nici un service.. fie ca e mercedes bmv honda etc.... ei se pricep doar la dacia... si nu la orice dacia ci la dacia 1310... care au avut la dispozitie 40 de ani sa tot invete la ea.... ca si cei de la meridian sau adras la logan sunt la fel de praf....

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Iun 30, 2009 10:47 pm

PM userului samy_551 pentru ca tot incearca sa vanda o janta pe diferite topicrui:

QUOTE Ti-am sters unul din posturi pentru ca omul chiar nu cerea o janta. Eu zic sa fi mai atent cu regulamentul, daca te uiti in el, asta scrie:

- Reclama ?n afara ariei de Publicitate: 50% + ban 7 zile

In alt post (desi e cam trasa de par, insa omul zicea ca ar avea nevoie de janta) ti-am lasat postul desi iti sugerez sa nu mai faci asta (eventual faci trimitere la un topic de pe bursa cand vei indeplini conditiile sa postezi acolo). Consider-o initial ca un avertisment, de data viitoare, se aplica regulamentul legat de warn-uri. Ai mai primit un PM si de la alt moderator pentru sectiunea bursa, deci iti sugerez sa incerci sa respecti regulamentul.

Multumesc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”