Intalnirea De Vara 2009 - Poiana Zanelor
Eh, nu ar avea nimeni motiv sa se simta lezat.. parerea mea
Update:
1. andrei - 2 persoane
2. ligla - 2 persoane
3. andrei.pex - 2 persoane
4. Andrei_RC si Andreea
5. chacha - 2 persoane (cu pauza pe 29.08 - am nunta)
6. apple - 2 persoane
7. The Hammer - 2 persoane
8. Donkey - 2 pers
9. Cristibna - x pers , 28-30.08
10. Siminica - x pers, 28-30.08
11. Diablo - x persoane
12. PaulT - 2+1/2
12'. MIB - 2+1/2 (o camera un pic mai mare daca se poate, cu balcon) - probabil ca vom ajunge ceva mai devreme sau vom pleca mai tarziu. Ramane sa ne decidem.
13. Taviono 2 persoane...e ok si pentru mine sf lui august
14. Teanu21 - 2 persoane
15. Oroles - 2 persoane
16. schultz_bz - 2 persoane
17. t3chm4g3 - x persoane
18. allyy - 2 persoane
Update:
1. andrei - 2 persoane
2. ligla - 2 persoane
3. andrei.pex - 2 persoane
4. Andrei_RC si Andreea
5. chacha - 2 persoane (cu pauza pe 29.08 - am nunta)
6. apple - 2 persoane
7. The Hammer - 2 persoane
8. Donkey - 2 pers
9. Cristibna - x pers , 28-30.08
10. Siminica - x pers, 28-30.08
11. Diablo - x persoane
12. PaulT - 2+1/2
12'. MIB - 2+1/2 (o camera un pic mai mare daca se poate, cu balcon) - probabil ca vom ajunge ceva mai devreme sau vom pleca mai tarziu. Ramane sa ne decidem.
13. Taviono 2 persoane...e ok si pentru mine sf lui august
14. Teanu21 - 2 persoane
15. Oroles - 2 persoane
16. schultz_bz - 2 persoane
17. t3chm4g3 - x persoane
18. allyy - 2 persoane
Ma mananca ca pe maimutza sa vin si eu
Insa nu stiu exact, mi-am planificat concediul in a 2-a jumatate a lui august, la Viena. Daca apuc sa vad cum fac calculele sa fiu prin tzara, eventual sa vin inapoi direct cu oprire la voi, anunt aici.
Ca idee, sunt cu gandul prin zona
Off: Donkey si Pexu, tura trecuta ati fugit cu sticlele de pe langa noi, tura asta va mananc la protzap ca veti fi deja flambati
Insa nu stiu exact, mi-am planificat concediul in a 2-a jumatate a lui august, la Viena. Daca apuc sa vad cum fac calculele sa fiu prin tzara, eventual sa vin inapoi direct cu oprire la voi, anunt aici.
Ca idee, sunt cu gandul prin zona
Off: Donkey si Pexu, tura trecuta ati fugit cu sticlele de pe langa noi, tura asta va mananc la protzap ca veti fi deja flambati
buna ziua tuturor
sunt nou pe forum, acesta este primul post. am un mitsubishi clasic 1.6 si sunt din timisoara, nu am fost la nici o intalnire pana acum.
as vrea sa ma inscriu si eu pentru intalnirea de vara, cu doua persoane, desi spre sfarsitul verii am unele lucruri care m-ar putea face eventual sa lipsesc o zi, sau sa vin mai tarziu, dar asta este problema mea si o sa vad cum o rezolv cand va veni timpul.
persoana care se ocupa de avans o rog sa-mi trimita si mie detaliile de plata prin transfer.
p.s. aduc si eu palinca de ardeal. si orice altceva mai trebuie pentru buna desfasurare a lucrurilor..
sunt nou pe forum, acesta este primul post. am un mitsubishi clasic 1.6 si sunt din timisoara, nu am fost la nici o intalnire pana acum.
as vrea sa ma inscriu si eu pentru intalnirea de vara, cu doua persoane, desi spre sfarsitul verii am unele lucruri care m-ar putea face eventual sa lipsesc o zi, sau sa vin mai tarziu, dar asta este problema mea si o sa vad cum o rezolv cand va veni timpul.
persoana care se ocupa de avans o rog sa-mi trimita si mie detaliile de plata prin transfer.
p.s. aduc si eu palinca de ardeal. si orice altceva mai trebuie pentru buna desfasurare a lucrurilor..