Alternativa pentru MMCS, zic eu si mai ieftina!
Un car-PC este cea mai flexibila solutie pt cei ce vor TOT (wi-fi, BT, windows, iGO for PC - modificabil cum vrea sufletul tau).
Probleme ar fi cu controalele de pe volan care in unele cazuri pot fi adaptate, si in altele nu.
De asemnea, foarte putine car pc-uri vin cu amplificator integrat si acela este limitat in jur de 4 x 25W.
Exista car-pc-uri cu core2 duo, cu ecrane separate (cu/fara touch), cu telecomanda si orice iti mai poti dori si imagina.
Multi dintre voi vreti sa cumparati din Romania, unde chestiile astea ajung uneori cu preturi dublate.
Daca aveti drumuri prin Germania ar trebui sa puneti 2-3 intrebari p-acolo pt ca este posibil sa va rezolve repede, ieftin si cinstit.
Probleme ar fi cu controalele de pe volan care in unele cazuri pot fi adaptate, si in altele nu.
De asemnea, foarte putine car pc-uri vin cu amplificator integrat si acela este limitat in jur de 4 x 25W.
Exista car-pc-uri cu core2 duo, cu ecrane separate (cu/fara touch), cu telecomanda si orice iti mai poti dori si imagina.
Multi dintre voi vreti sa cumparati din Romania, unde chestiile astea ajung uneori cu preturi dublate.
Daca aveti drumuri prin Germania ar trebui sa puneti 2-3 intrebari p-acolo pt ca este posibil sa va rezolve repede, ieftin si cinstit.
QUOTE (allexino @ May 17 2009, 09:06 AM) Pentru Lancer X si Outlander 2 am gasit o varianta aproape la fel de buna ca MMCS dar mai ieftina.http://www.autogadget.ro/index.php?page ... t&Itemid=1
QUOTE (RauL @ May 17 2009, 09:19 AM) Nu cred ca este o alternativa atat de buna, avand in vedere ca aparatul este "chinazarie".
Clar ca-i un gadget "chinezesc"!
iata-l intr-o forma nemascata: http://www.witson.com/view_pro.php?id=1412
QUOTE (RauL @ May 17 2009, 09:19 AM) Nu cred ca este o alternativa atat de buna, avand in vedere ca aparatul este "chinazarie".
Clar ca-i un gadget "chinezesc"!
iata-l intr-o forma nemascata: http://www.witson.com/view_pro.php?id=1412
Eu raman cu ideea mea, Pioneer sau Kenwood. Desi acum inclin spre Kenwood, pentru ca l-am vazut pus pe masina si arata bine. Inca nu m-am hotarat sa fac schimbarea, mi se pare cam mult sa dai aproape 10% din masina pe sistemul de navigatie. Oricum, pentru Kenwood, e rezolvata si treaba cu comenzile de volan deci se merita.
QUOTE (hades @ Jun 18 2009, 11:00 AM) Eu raman cu ideea mea, Pioneer sau Kenwood. Desi acum inclin spre Kenwood, ...
Si dupa aia stai sa ne intrebi pe aici CE harti si CUM ar merge pe scula aia Paionir sau Chevud. Mi se pare masochism.
Fiecare producator o sa se lupte sa isi faca soaftele proprietare ca sa mergeti la ei sa le dati banu pentru orice update. Si n-ar fi foarte mare problema, dar li se rupe de voi, mai ales astia din Est. E tare cand exista solutii ca lumea de navigare, IGO probabil fiind cel mai bun pentru zona asta a europei, dai si restul europei si voi fugiti dupa brand-uri in loc sa fugiti dupa usurinta, usabilitate si scalabilitate.
Si dupa aia stai sa ne intrebi pe aici CE harti si CUM ar merge pe scula aia Paionir sau Chevud. Mi se pare masochism.
Fiecare producator o sa se lupte sa isi faca soaftele proprietare ca sa mergeti la ei sa le dati banu pentru orice update. Si n-ar fi foarte mare problema, dar li se rupe de voi, mai ales astia din Est. E tare cand exista solutii ca lumea de navigare, IGO probabil fiind cel mai bun pentru zona asta a europei, dai si restul europei si voi fugiti dupa brand-uri in loc sa fugiti dupa usurinta, usabilitate si scalabilitate.
pozele!!!
- Fişiere ataşate
-
- 19062009865.jpg (309.53 KiB) Vizualizat de 7113 ori
-
- 19062009860.jpg (312.77 KiB) Vizualizat de 7076 ori
-
- 19062009859.jpg (370.18 KiB) Vizualizat de 7068 ori
-
- 19062009856.jpg (266.46 KiB) Vizualizat de 7096 ori
-
- 19062009858.jpg (352.43 KiB) Vizualizat de 7105 ori