Vopsea Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Mie Iun 17, 2009 2:05 pm

domne... sa iti explic cum s-a intamplat: se asfalta la mine pe strada, aia cu asfaltul au inceput sa racaie ce era pe jos si au sarit pietre pe capota, au ciobit-o.
au sarit si pe parbriz si l-au crapat.
aia de la asfalt au vrut sa imi mute masina si au impins-o asa ca au infundat si o aripa.
iata cum le fac pe toate dintr-un eveniment... vandalism se numeste.
si o mare parte din ce am scris mai sus este adevarat, mai putin parbrizul ciobit care e de mai demult, ciobiturile de pe capota care sunt de la viteza si aripa infundata care e de la o minge.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Iun 17, 2009 5:07 pm

intreb si eu aici sa nu mor prost;
creionul corector se poate folosi in mai multe etape?
adica daca il folosesc, trag doua dungi, pun capacu......se poate refolosi sau se usuca si se arunca?
multumesc.

DarkAngel
EVO I

Mesaj de DarkAngel » Mie Iun 17, 2009 5:43 pm

Se poate refolosi este ca un marker permanent

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mie Iun 17, 2009 6:30 pm

QUOTE (uly_acdc @ Jun 17 2009, 02:01 PM) Din pacate problema vopselei subtiri apare acum la majoritatea producatorilor. Nu m-am uitat la marci premium, insa multa lume se plange de asta la Seat, Astra, Toyota, Logan...
Si eu am cateva urme de pietre, zgarieturi f fine in dreptul manerelor de la usi, iar ideea folosirii creionului corector mi se pare cea mai buna. Daca ar fi sa reparam orice urma de piatra, masina ar sta tot timpul in service + o gramada de timp pierdut.

Stie cineva alta masina noua la care sa-i pice ( exfolieze ) vopseaua ? Lasa partea cu zgarieturi sau urme de pietre , e alta poveste .

Care mai are vreun dubiu legat de calitatea vopselei la new lancer ( cel putin variantele 2008 ) , cred ca are o problema sau e un norocos ca INCA nu a avut vreun incident similar.

Vreau sa va semnalez aparitia a celei de a 2-a exfolieri a vopselei , acum in coltul dreapta al bari spate .
Asta e tot de la o eventuala lovitura inainte de vanzare , cum a precizat cineva mai sus ?

S-ar putea ca driverx sa fie singurul mai aproape de adevar , si sa fie vorba de frecarea cu aripa la un soc mai puternic . Eu am miscat de ambele si sunt chiar fixe . Nu am vrut nici sa trag sa raman cu bara in mana .
Daca e asa, pot sa zic ca asta nu e problema mea ...

Exfolierea, din cate am vazut, apare numai la partile din plastic . Oricum vopseaua de pe tabla se zgarie mai usor ca oricare alta si la unicul strat aplicat ( si asta foarte subtire ) risti s-o albesti de tot la un polish .

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Iun 17, 2009 9:07 pm

de unde iau si eu un marker din acela minune care acopera locurile unde a sarit vopseaua?
in bucuresti, dar daca se poate, cu nume de magazin sau macar strada in care se afla, si cum se numeste exact markerul?

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Iun 17, 2009 9:22 pm

@ DarkAngel - multumesc

@ nini - eu l-am luat de la augsburg de lanca carrefour militari.

moro
EVO I

Mesaj de moro » Mie Iun 17, 2009 11:37 pm

nini - eu am facut in targ dupa codul de culoare; este un magazin specializat pe vopseluri auto si produse de curat.
Dar, cred ca orice magazin care prepara vopseluri poate sa faca creion de retus.

uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Joi Iun 18, 2009 11:20 am

QUOTE (BUGHY @ Jun 17 2009, 06:30 PM) Stie cineva alta masina noua la care sa-i pice ( exfolieze ) vopseaua ? Lasa partea cu zgarieturi sau urme de pietre , e alta poveste .

Care mai are vreun dubiu legat de calitatea vopselei la new lancer ( cel putin variantele 2008 ) , cred ca are o problema sau e un norocos ca INCA nu a avut vreun incident similar.

Vreau sa va semnalez aparitia a celei de a 2-a exfolieri a vopselei , acum in coltul dreapta al bari spate .
Asta e tot de la o eventuala lovitura inainte de vanzare , cum a precizat cineva mai sus ?

S-ar putea ca driverx sa fie singurul mai aproape de adevar , si sa fie vorba de frecarea cu aripa la un soc mai puternic . Eu am miscat de ambele si sunt chiar fixe . Nu am vrut nici sa trag sa raman cu bara in mana .
Daca e asa, pot sa zic ca asta nu e problema mea ...

Exfolierea, din cate am vazut, apare numai la partile din plastic . Oricum vopseaua de pe tabla se zgarie mai usor ca oricare alta si la unicul strat aplicat ( si asta foarte subtire ) risti s-o albesti de tot la un polish .

Exfolierea vopselei nu este normala, chiar in cazul in care piesa a fost vopsita. Din pacate in cazul tau, fiin vorba de coltul barei, ei vor spune ca este din cauza unei lovituri si ca garantia nu acopera.

Ideea e ca o masina NU AR TREBUI SA FIE O SURSA DE NERVI, nu dau bani ca sa ma enervez...prin urmare, in momentul constat ca ceea ce am cumparat nu corespunde calitativ cu ceea ce mi-am dorit, recunosc ca a fost o decizie gresita, o dau draq, o vand si-mi iau alta. (cu care sper sa nu o iau de la inceput). Este trist, dar asta este.

Pentru a o proteja de pietricelele de pe drumurile patriei, ma gandesc sa ii pun folie. Am vazut la Expert Detailing, costa in functie de suprafata acoperita, pana la app 1500RON. Habar n-am cu arata acea folie dupa 2 ani. Si-a pus careva?

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Joi Iun 18, 2009 1:49 pm

Exfolierea lacului nu a vopselei am vazut si la ford focusu lui sora-mea din 2007,masina noua la 2 ani a inceput sa se exfolieze lacul de pe bara de plastic din spate in vreo 2 locuri,in cazu ei problema a fost rezolvata in garantie.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Iun 18, 2009 6:34 pm

" Exfolierea vopselei nu este normala, chiar in cazul in care piesa a fost vopsita. Din pacate in cazul tau, fiin vorba de coltul barei, ei vor spune ca este din cauza unei lovituri si ca garantia nu acopera. "

Nu cred ca ai inteles si ma faci sa repet . Nu e vorba de nicio lovitura si nu cred ca ma prostesc pe fata cu asta . Mai iau 10 insi de pe strada si toti o sa ma aprobe .

Daca s-a exfoliat din cauza frecarii cu aripa din metal , e o problema care nu ma intereseaza si tine de un defect de fabricatie pe care trebuie sa-l rezolve .
Am certitudinea ca Mistubishi nu va trata cu indiferenta problema asta , mai ales ca sunt multe cazuri de gen .

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”