Placute de frana la lancer di-d

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Lun Mai 25, 2009 7:11 am

mda ... cunosc sunetul si privirile oamenilor pe strada ... dar dupa ce le-amschimbat totul a revenit la normal. acum se uita de frumoasa ce e

skyhawkmi
EVO I

Mesaj de skyhawkmi » Joi Iun 04, 2009 2:44 am

revizie 13000 km, placute ok, discuri ok (nu le-am verificat personal)
revizie 30000 km, schimbat placute, schimbat discuri, cotizat la greu.

spunea cineva aici ca discurile nu sunt consumabile??? wrong! sunt!

si evident ca si voi ceilalti merg cu adevarat sportiv, m-am simtit "bine" cand mi-au spus asta la service...)

asa ca grija si data viitoare placute de firma si discuri de firma, cred ca e cel mai bun sfat.

numai bine!

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Iun 04, 2009 9:26 am

Nu pot sa spun decat

La ce service ai fost? Eu cand am fost la verificare si le-am spus ca scartaie acum mai rau cu placutele noi mi-au zis ca s-ar putea sa fie din cauza discurilor si ca daca este nevoie se schimba pe garantie. Deci ti-ai luat o mare teapa daca ai dat banii pe ele. Treaba a fost confirmata si la Pitesti, la fel au zis ca se schimba daca e nevoie pe garantie, de cand discurile s-au transformat in consumabil?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Iun 04, 2009 9:44 am

Si in cartea service sunt trecute ca si consumabile. Se pot schimba pe garantie daca prezinta vre-un defect. Daca se tocesc nu se schimba pe garantie.

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Joi Iun 04, 2009 9:47 am

problema discurilor de la new lancer e cam recunoscuta si de dealeri. S-au schimbat pe garantie de cateva ori sau au fost rectificate (acolo unde a tinut )

moro
EVO I

Mesaj de moro » Joi Iun 04, 2009 10:33 pm

Ce sa mai, discuri si placute de upgrade.....dai un ban dar sti ca merita.....parerea mea

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Joi Iun 04, 2009 11:27 pm

QUOTE (Dudu @ May 21 2009, 05:11 PM) discurile se tocesc mai tare atunci cand sunt fierbinti, daca franez de la 100 usor, se consuma mai mult decat daca franez puternic..pentru ca se incing mult mai mult..
nimic mai fals. Intotdeauna o frana aplicata progresiv, din timp, te fereste de multe probleme in trafic si-ti tine si banii in buzunar, referitor la discuri/placute.
QUOTE (Dudu @ May 21 2009, 05:11 PM) de ce sunt mai bune franele mari, cele ventilate, ceramice, etc.. pentru ca nu se incing => nu blocheaza roata.
Oho si inca cum se incing ceramicele Se incing asa de tare incat iau foc
La o masina de F1 franele ajung si la peste 1000 grade . Masinile de strada au frane gandite pentru sub 650 grade C

Exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=0KKahHDK ... re=related

O masina nu poate fi orpita decat prin frecare. Cu cat e mai puternica frana/frecarea cu atat rezulta o frana mai buna dar si o uzura mai rapida. Iar Lancer, orice ati zice voi cei cu Ford are niste frane pe care nu le gasesti pe multe masini stock.

Cotopaxi
EVO I

Mesaj de Cotopaxi » Vin Iun 05, 2009 12:57 am

La noul Mondeo franele sunt mult peste cele de Lancer, crede-ma...am ambele masini...dar....la Mondeo sunt 4 placute pe disc..si costa 1400 ron la reprezentanta ...dar se opreste hardughia.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Vin Iun 05, 2009 8:35 am

marfa rau placutele de la EBC si numai cuvinte de lauda despre TEXTAR ...dar totusi care credeti ca sunt mai bune ? ce preferati ?

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Vin Iun 05, 2009 12:53 pm

QUOTE (Cotopaxi @ Jun 4 2009, 11:57 PM) la Mondeo sunt 4 placute pe disc
asta numai tu ne poti explica cum vine
poate ca placuta e impartita in 4,aia da, altfel te rog sa-mi faci o schema

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”