2008 Mitsubishi Lancer Clasic Amethyst Black
Deci pe fiecare pe care il doare ceva, tot la 3 posturi aparute pe forumul acesta, scrie si el ce il doare. Imagineaza-ti 10 useri ca driverx, fiecare cu alta problema si care ar posta non-stop aceeasi problema pe orice topic nou aparut.... haideti sa pastram proportiile sa sa respectam niste reguli pe forumurile pe care activam, nici eu nu sunt de acord cu atitudinea lui driverx si daca vreti facem un poll in care sa intrebam daca in momentul in care un user are o problema, poate sa o posteze pe orice topic in care apare o masina asemanatoare? Exista multiple variante, de la jurnal de bord, la service story dar asta nu inseamna ca deja orice ne doare, postam ORIUNDE. Nici eu nu sunt de acord cu atitudinea Mitsubishi Romania (oricare din service-uri prin care a fost driverx) daca povestea lui este adevarata (nu am argumente sa contest comportamentuul masinii lui) dar cum driverx a avut rabdare sa faca un jurnal pe reno club, poate are acelasi respect si pe acest forum.
Si niste scuze lui Pex ca i s-a stricat topicul complet nu cred ca ar strica.... de acum off topicul se lasa cu warn...
Editare ulterioara: acum vad postul tau, driverx, ai postat inaintea mea. Nimeni nu posteaza legat de masina ta, daca nu incepi tu subiectul. Inca o data te rog, incepe un jurnal de bord si se va posta acolo, sunt destule suflete incinse sa critice sau sa ajute....
Si niste scuze lui Pex ca i s-a stricat topicul complet nu cred ca ar strica.... de acum off topicul se lasa cu warn...
Editare ulterioara: acum vad postul tau, driverx, ai postat inaintea mea. Nimeni nu posteaza legat de masina ta, daca nu incepi tu subiectul. Inca o data te rog, incepe un jurnal de bord si se va posta acolo, sunt destule suflete incinse sa critice sau sa ajute....
- andrei.pex
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
QUOTE (Andrei_RC @ Jun 4 2009, 06:00 PM) daca vrei facem un workshop intr-o zi si il montam cu grija.
... si daca iese bine deschidem atelier ca sa facem concurenta service-ului M C.A.R. Bobu & Bucy
cu o singura conditie: workshop-ul sa se desfasoare pe plaja si cu ceva rece la 5% alcool prin preajma...
... si daca iese bine deschidem atelier ca sa facem concurenta service-ului M C.A.R. Bobu & Bucy
cu o singura conditie: workshop-ul sa se desfasoare pe plaja si cu ceva rece la 5% alcool prin preajma...
- andrei.pex
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I