Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
QUOTE (legacyb4)Ar trebui sa va grabiti ca n-o sa stea prea mult. Au o singura masina pe care o plimba pe la toate showroom-urile din afara Bucurestiului. Lanceru asta negru a fost si la showroom-ul din Constanta, dar nu a stat decat vreo 3 sau 4 zile. Pana sa ma trezesc eu sa ma duc sa o studiez mai bine, a disparut.
Azi am fost la dealer si am vazut Lancerul X. Masinja din showroom este a lor comandata de ei, deci nu este cea care umbla pe la dealeri. Sunt placut impresionat de masina. Am gasit si cateva neajunsuri dar care se pot modifica (stergatoarele sunt normale, nu tip lamela, ca sa inchizi portbagajul tre sa apesi pe el, nu are un maner/clanta sau ceva de genu, lucruri minore cum am mai zis). La mijlocul lui dec. vin 2 buc. una alba si una neagra. Cum inca nu am incheiat contractul datorita unor probleme de carte de munca pot inca sa decid intre cele 2. Initial eram chitit pe alb dar cea din showroom era neagra si arata al naibii de bine. Deci acum sunt cam in dubii. Putin ajutor din partea voastra nu m-ar deranja. Astept cateva pareri/preferite.
Azi am fost la dealer si am vazut Lancerul X. Masinja din showroom este a lor comandata de ei, deci nu este cea care umbla pe la dealeri. Sunt placut impresionat de masina. Am gasit si cateva neajunsuri dar care se pot modifica (stergatoarele sunt normale, nu tip lamela, ca sa inchizi portbagajul tre sa apesi pe el, nu are un maner/clanta sau ceva de genu, lucruri minore cum am mai zis). La mijlocul lui dec. vin 2 buc. una alba si una neagra. Cum inca nu am incheiat contractul datorita unor probleme de carte de munca pot inca sa decid intre cele 2. Initial eram chitit pe alb dar cea din showroom era neagra si arata al naibii de bine. Deci acum sunt cam in dubii. Putin ajutor din partea voastra nu m-ar deranja. Astept cateva pareri/preferite.
Avand in vedere ca a mea e alba, risc sa fiu subiectiv. Insa mie mi se pare ca albul o scoate mai bine in evidenta si o face sa para putin mai mare, in timp ce negrul ii confera mai multa eleganta. Inca un avantaj al culorii albe ar fi faptul ca este muuult mai usor de intretinut. Peste a mea au trecut si 2 saptamani fara a fi spalata, si trebuia sa te apropii si sa te uiti mai bine ca sa observi murdaria. In schimb pe negru se vede absolut orice.
Cum am zis, e doar parerea mea. Decizia evident este a ta.
Cum am zis, e doar parerea mea. Decizia evident este a ta.
Am fost astazi si eu sa vad noul Lancer. Exteriorul este IMPRESIONANT. Nu cred ca poti sa-i reprosezi ceva. Design-ul este foarte reusit iar masina arata agresiv. M-au surprin deasemeni, dimensiuniele masinii. Este enorma si masiva in comparatie cu vechiul Lancer. Ai zice ca nu mai face parte din clasa C. Cu toate astea, varianta de motor de 1,5 am inteles ca face fata cu brio la cele 1250 de kg pe care le are masina.
Interiorul, desi arata bine si este ergonomic, mi-ar fi placut sa aiba materialele putin mai bune macar pe bord. Scaunele de pe fata mi se par mai bine profilate si par a fi mai comode decat la vechiul model. Am vazut ca si cutia de viteze a suferit ceva modificari. Au adoptat si ei solutia cu inel pe schimbator iar pentru mersul inapoi, levierul trebuie dus acum sper stanga fata.
Dealerul a fost foarte amabil si a stat cu noi (eram cu un coleg) mai bine de 45 de minute dupa ora inchiderii timp in care l-am intors pe toate fetele pe saracu Lancer. In rest, ce sa zic, sunt multe aspecte care sunt de apreciat.
Despre motorizare, nu pot sa ma pronunt. Astept saptamana urmatoare cand, am inteles ca o sa aduca si o masina de drive test. O sa mai vedem atunci ce mai descoperim
@allexino
A mea e albastra si incep sa regret ca nu am luat-o pe cea argintie pe care o rezervasem initial. O spal cel putin o data pe saptamana dar intr-un oras mizerabil cum e Galatiul, nu rezista nici o ora fara sa se vada praful pe ea. In plus, orice urma este mult mai vizibila pe o culoare inchisa. In schimb, cand e curata arata extraordinar de bine :oops:
Interiorul, desi arata bine si este ergonomic, mi-ar fi placut sa aiba materialele putin mai bune macar pe bord. Scaunele de pe fata mi se par mai bine profilate si par a fi mai comode decat la vechiul model. Am vazut ca si cutia de viteze a suferit ceva modificari. Au adoptat si ei solutia cu inel pe schimbator iar pentru mersul inapoi, levierul trebuie dus acum sper stanga fata.
Dealerul a fost foarte amabil si a stat cu noi (eram cu un coleg) mai bine de 45 de minute dupa ora inchiderii timp in care l-am intors pe toate fetele pe saracu Lancer. In rest, ce sa zic, sunt multe aspecte care sunt de apreciat.
Despre motorizare, nu pot sa ma pronunt. Astept saptamana urmatoare cand, am inteles ca o sa aduca si o masina de drive test. O sa mai vedem atunci ce mai descoperim
@allexino
A mea e albastra si incep sa regret ca nu am luat-o pe cea argintie pe care o rezervasem initial. O spal cel putin o data pe saptamana dar intr-un oras mizerabil cum e Galatiul, nu rezista nici o ora fara sa se vada praful pe ea. In plus, orice urma este mult mai vizibila pe o culoare inchisa. In schimb, cand e curata arata extraordinar de bine :oops:
Allexino eu astept un lancer 2008 de culoare neagra.N'am vazut pana acum nici'un Lancer 2008 negru dar asta este culoarea preferata a mea la masini(numai vrea sa dezv. "risc sa fiu subiectiv" vb. lu Legacyb4 ) Cum spune si Legacy negrul este o culoare greu de intretinut si crede'ma stiu despre ce vb. Dupa parerea mea albul se potriveste mai bine la masinile mari (seria 5 , Q7 , Lexus).Asta a fost parerea mea.
QUOTE (RauL)Allexino eu astept un lancer 2008 de culoare neagra.N'am vazut pana acum nici'un Lancer 2008 negru dar asta este culoarea preferata a mea la masini(numai vrea sa dezv. "risc sa fiu subiectiv" vb. lu Legacyb4 ) Cum spune si Legacy negrul este o culoare greu de intretinut si crede'ma stiu despre ce vb. Dupa parerea mea albul se potriveste mai bine la masinile mari (seria 5 , Q7 , Lexus).Asta a fost parerea mea.
Am vazut eu neagra si e super (i-as fi facut si poze, dar era plina rau de praf in parcul dealerului) :evil:
Am vazut eu neagra si e super (i-as fi facut si poze, dar era plina rau de praf in parcul dealerului) :evil:
Pana la urma am ramas la negru. Astazi m-a sunat baiatul de la Iricad sa-mi spuna ca cea alba va intarzia (sfarsitul lui ianuarie), din ce motive, nu stiu. Si cum asteptarea este si asa destul de grea am ramas pe cea neagra. Pe data de 3 semnez contractul (abia atunci rezolv cu cartea de munca) si pe 10-12 dec am masina. Sper sa nu regret ca am ales negru. Am masina inchisa (albastru ala indigo de la VW prezent mai pe toate Golfurile si Bora) si stiu ce inseamna intretinerea ei. Eu oricum imi spal masina la 7-10 zile asa ca nu ma sperie aspectul asta. Legat de zgarieturi, o sa fiu atent. Nici actuala masina nu are zgarieturi facute de mine si o am de 3 ani de-acu si sper sa o tin tot asa si cu cea noua.
Atasez si cateva poze cu una neagra sa va faceti o idee despre cum arata. Daca nu e locul rog un moderator sa le stearga cu scuzele de rigoare.
Va multumesc!
Atasez si cateva poze cu una neagra sa va faceti o idee despre cum arata. Daca nu e locul rog un moderator sa le stearga cu scuzele de rigoare.
Va multumesc!
Tind sa optez pentru acest model de jante pentru noul meu Lancer pretul cu tot cu anvelope 1415 Euro. Jantele sunt Keskin KT9 Black 7.5x17" cu cauciucuri Syron (Fulda) 215/45 R17. Astept pareri sau alte idei, poate imi oferiti optiuni mai interesante. Momentan asta am gasit sa se potriveasca la Lancer X.
QUOTE (RauL)allexino felicitari pt alegerea facuta si sa o stpanesti sanatos! Azi am fost si eu in Showroom si am vazut una neagra (e fenomenala).De unde stii ca vine pe 10 - 12 dec.? Mie mi'au spus ca dupa 15 dec ajunge in tara(astept aceasi masina ca si tine)?
Multumesc si felicitari si tie pentru alegere. Din cate am vazut eu pe stocurile pentru Romania, la noi in tara ar trebui sa ajung 4 bucati negre la mijlocul lui dec. cel tarziu. Cea de la Galati este comandata de acest dealer deci nu avem cum sa asteptam aceeasi masina.
Multumesc si felicitari si tie pentru alegere. Din cate am vazut eu pe stocurile pentru Romania, la noi in tara ar trebui sa ajung 4 bucati negre la mijlocul lui dec. cel tarziu. Cea de la Galati este comandata de acest dealer deci nu avem cum sa asteptam aceeasi masina.