anvelope de iarna 205 / 45 / R16
chestia cu 7 grade celsius este relativa. Eu momentan conduc o Bora TDI break (pana imi vine noul Lancer) si anul trecut in toamna dar si in primavara temperaturile au fost sub 7 grade inainte sa intram in propriu-zisul sezon de iarna dar si dupa ce acesta s-a terminat. Ideea e ca am condus masina cu cauciucuri de vara pe jante de aliaj de 16" (pe timpul celor 3 luni de iarna am avut jante de tabla de 16" cu cauciucuri de iarna) in acele zile cu temperatura scazuta si cateva si cu ploi torentiale la viteze destul de mari (140-160) si s-au comportat exemplar in contextul in care conduc sportiv.
Deci, pentru mine acest aspect legat de temperatura de 7 grade este relativ. Nu contest ca exista si un adevar. Tot ce vreau sa spun este ca in cazul meu nu prea s-a concretizat.
Deci, pentru mine acest aspect legat de temperatura de 7 grade este relativ. Nu contest ca exista si un adevar. Tot ce vreau sa spun este ca in cazul meu nu prea s-a concretizat.
- Andrei_Iasi
- EVO I
QUOTE (ColtRosu)Hello !
Am intrebat in 7 locuri si nu au anvelope de 205/45/R16. Care si-a gasit si unde dimensiunea asta ?
Merci.
gasesti pe internet, daca cauti cu google.
Dar nu merita sa pui de 16" ca sunt scumpe gumele. Eu gasisem la un pret de cca 550 lei buc, si era un pret bune. Cineva spunea ca gasise la 800 lei buc. De iarna bineinteles.
Cauta sa iei jenti de diametru mai mic, de 14 recomandabil, si iei gume pt ele. Iesi mai ieftin. mai ieftin iesi daca gasesti jentile la SH.
Bafta la cautare.
PS Pt jenti SH mai intreaba si la vulcanizari.
Am intrebat in 7 locuri si nu au anvelope de 205/45/R16. Care si-a gasit si unde dimensiunea asta ?
Merci.
gasesti pe internet, daca cauti cu google.
Dar nu merita sa pui de 16" ca sunt scumpe gumele. Eu gasisem la un pret de cca 550 lei buc, si era un pret bune. Cineva spunea ca gasise la 800 lei buc. De iarna bineinteles.
Cauta sa iei jenti de diametru mai mic, de 14 recomandabil, si iei gume pt ele. Iesi mai ieftin. mai ieftin iesi daca gasesti jentile la SH.
Bafta la cautare.
PS Pt jenti SH mai intreaba si la vulcanizari.